Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - ŽIVĚ: Kulatý stůl na téma sběrny barevných kovů


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

ŽIVĚ: Kulatý stůl na téma sběrny barevných kovů (TIK - Televizní inf. kanál)
Út 22.4.2014, 17 hodin


Bohumín, Rychvald a Dolní Lutyně chtějí upravit své obecně závazné vyhlášky tak, aby lidé nesměli kovový odpad a šrot odevzdávat v komerčních sběrnách, ale pouze v městských sběrných dvorech, a to zadarmo. Sběrny se bouří. Téma Kulatého stolu, živě vysílaného diskusního pořadu, který uvedeme v úterý 22. dubna od 17 hodin.

Vše co je kovové, mizí ve velkém. Škody jdou do statisíců. Zloději si počínají jako kobylky a svůj lup chtějí samozřejmě zpeněžit. Od 1. července, kdy má upravená vyhláška začít platit, by se jim to ve sběrnách barevných kovů v dotčených městech nemuselo povést. Vyhláška to fyzickým osobám zakáže.

Bude opatření účinné? Jak má fungovat v praxi? Vzdají se lidé dobrovolně šrotu zadarmo, když dosud za něj získali peníze? Přidají se další města?

Záměr vyvolal bouřlivou výměnu názorů. Zastánci nápadu se přou s jeho odpůrci. U Kulatého stolu se ve studiu bohumínské televize setkají zástupci obou názorových táborů. Otázky a své postřehy můžete posílat i vy, už nyní.

Názory, postřehy a dotazy volejte na 553 810 105, pište na tik@mubo.cz, zasílejte formou SMS na číslo 777 810 305.

Diskusní pořad odvysíláme ŽIVĚ v úterý 22. dubna od 17 hodin, a to v síti kabelových operátorů i na internetu na webu www.tvmarko.cz. Reprízy uvedeme v kabelové TV v pátek 25. a v pondělí 28. dubna od 18 hodin. Pořad najdete po odvysílání ve videoarchivu bohumínské televize na adrese www.mesto-bohumin.cz/videoarchiv.

Redakce zpravodajství
Televizní informační kanál Bohumín


Místo konání:síť kabelových operátorů RIO Media, PODA a JaryNet a internet
Pořadatel:Televizní informační kanál Bohumín

Web:www.tik.tvmarko.cz
E-mail:tik@mubo.cz
Telefon:553 810 105, 553 810 106

 

Počet zhlédnutí: 816

Zpět

    Městský úřad