Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Na kafíčko v SILVER PLUS Bohumín - se zajímavými hosty


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Na kafíčko v SILVER PLUS Bohumín - se zajímavými hosty (Ostatní)
St 17.9.2014, 17:00


Velmi fandím místním firmám, s touto také spolupracuji a zvu také všechny zájemce na seznámení s prima lidmi, vedením a hlavně skvělými výrobky, které se vyrábí v našem městě.

Tentokrát setkání s chutí kávy a čokolády skvělé kvality a značek.
(Milým hostem bude Ing. Gabriela Mikešová, majitelka české manufaktury na ručně vyráběnou čokoládu bez chemických přísad, konzervantů, chemických tuků a podobných nezdravostí. Ochutnáte ručně vyráběnou českou čokoládu s příchutí zázvoru, pomeranče, růžového pepře, anýzu, arabského koření a mořské soli. Ochutnáte čokoládu vyráběnou přímo z kakaových bobů, která je uměleckým dílem.

Aby byla degustace dokonalá, doprovodíme ji ukázkou alternativních příprav kávy z různých plantáží světa (Ethiopie, Kenya, Columbie, Brazílie, Costa Rica ad.).

Po skvělé degustaci vám ukážeme i novinky produktů SILVER+, které jsme připravili pro předvánoční trh.

Ať už budete chtít přijít se podívat, poslechnout si hosty, vyzkoušet výrobky(spodní prádlo či termoprádlo se stříbrem) či možná uvažovat o spolupráci jako Silverlady a prodejce, máte dveře otevřené. Můžete přijít na tuto akci, či přijít v jiném termínu. Určitě zavolejte a domluvíme to (776 627442).

I na tuto akci se určitě nahlaste kvůli kapacitě. Znalí přímo na firmu a noví zavolejte či pište mi 776 627 442, www.tancimzivotem.cz

 

Více zde.


Místo konání:Čs. armády 360 - areál bývalé Rybeny
Pořadatel:Silver Bohumín

Web:www.silverplus.cz
Telefon:776 627 442


Počet zhlédnutí: 887

Zpět

    Městský úřad