Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Městské slavnosti


Městské slavnosti
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Městské slavnosti (Kultura)
So 15.6.2019, 14:00


Sobota 15.6. od 14 hod., Hobbypark Bohumín, vstupné 80 Kč, děti 50 Kč.

Tentokrát na hlavním pódiu vystoupí: Maxíci, HolkiHodiny, Dalibor Janda, O5 a Radeček a skupina Slza.

AKCE: Na hlavním podiu vystoupí:

14.00 hod. Maxíci
15.30 hod. Hodiny
17.00 hod. Holki
18.30 hod. Dalibor Janda
20.00 hod. O5 a Radeček
21.30 hod. Slza

Historický kolotoč, ruské kolo, trampolíny, skákadla, elektrická autíčka, kreativní workshop, hry pro děti (slalom, skákání v pytli a další), airbrush, malování na obličej, výroba placek a odznaků.

Zhruba 30 stánkařů, nabízejících chutné pokrmy a grilované speciality, pivo i z malých pivovarů, víno, nealko, cukrovou vatu, kávu, popcorn, kebab, nachos, hračky, zmrzlinu, suvenýry a řadu dalších produktů.

Také je zde možnost zakoupení či zapůjčení ekologických kelímků NickNack za 50 Kč.

Maxíci - skupina Maxíci vznikla na podzim v roce 2015 rozpadem původních členů skupiny Maxim Turbulenc, zakladatelem je zpěvák Pavel Vohnout, který chce navázat na původní myšlenku, se kterou před 20ti lety zakládal s Panchou Maxim Turbulenc. Do skupiny se tedy vrací Petr Panocha a třetím členem se stává Přemysl Stoklasa. Maxíci kromě osvědčených hitů známých z původních Maxim Turbulenc hrají i nové autorské písničky, které se objevují na novém CD Baby Pop, které vyšlo v květnu 2016. V následujícím roce 2017 vychází další autorské CD s názvem Útok králíků.

Holki - skupina Holki byla založena Peterem Fiderem v roce 1999 ve složení Kateřina Brzobohatá, Nikola Šobichová, Klára Kolomazníková a Radana Labajová. Holki se však nevracejí v kompletní sestavě. Vystupují pouze ve třech, bez Kláry Kolomazníkové, která se rozhodla, že se už k projektu Holki nechce vracet, protože ji dostatečně zaměstnává její vlastní kariéra.

Hodinyje pětičlená pražská popová skupina, která byla založena roku 2016. Jejich debutový singl je Stmívání.

Dalibor Janda - rodným jménem Václav Janda, (* 21. března 1953 Drahotuše u Hranic) je český zpěvák pop music, textař a hudební skladatel, který největší popularity dosáhl v 80. letech 20. století, když se v letech 1986–1988 stal Zlatým slavíkem třikrát v řadě. Mezi jeho hity patří „Hurikán“ nebo „Kde jsi?“.

O5 a Radeček - kapela z jesenických hor O5 a Radeček je synonymem vkusného českého popu. Do povědomí širší veřejnosti vstoupila úspěšnými hity Vloupám se nebo Praha, ale také díky unikátnímu Turné na střechách. Skupina O5 a Radeček hraje dvacet let ve stejné sestavě, a kromě jiného ji zdobí extrémní koncertní aktivita. Každý rok odehraje ke stovce koncertů, jimž dává osobitost charismatický zpěvák Tomino. „Radečci“ dlouhodobě pomáhají ohroženým dětem, úzce spolupracují s SOS dětskými vesničkami a v roce 1997 založili členové kapely časopis Zámeček pro opuštěné děti v dětských domovech, který vydávají dodnes.

Slza - je česká popová hudební skupina, která se v roce 2014 proslavila písní „Lhůta záruční“. Jejími členy jsou Petr Lexa a zakladatel je Lukáš Bundil.n Skupina byla založena 24. března 2013. Petr Lexa zpívá, současně svoji skupinu prezentuje i na svém osobním YouTube kanále. Již se objevil v televizi jako herec v seriálu Přístav. Lukáš Bundil hraje na kytaru a je zakladatel této skupiny. Právě on oslovil Petra Lexu, aby s ním zpíval. Krom nich s nimi na koncertech hrají i další hudebníci, kteří ale nejsou stálými členy hudební kapely.


Místo konání:Hobbypark Bohumín
Cena:80 Kč, děti 50 Kč




Počet zhlédnutí: 3 403

Zpět

    Městský úřad