Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Rozsvěcování vánočních stromů


Rozsvěcování vánočních stromů
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Rozsvěcování vánočních stromů (Kultura)
Ne 1.12.2019, 17:00


Neděle 1.12. v 17 hod., nám. T. G. Masaryka, vstupné zdarma.

Program:
17.00 Ilona Csáková,
17.50 ohňostroj a  rozsvícení vánočních stromů.

Program zakončí tradiční ohňostroj. Partnerem akce je Skupina ČEZ.

Ilona Csáková - Narodila se 1. října 1970 v Chebu a vystudovala Střední pedagogickou školu v Mostě. V druhé polovině 80.let zahájila svoji kariéru zpěvačky v kapele Laura a její tygři, se kterou natočila tři řadová alba.

Poté se dala na sólovou dráhu. Vydala osm sólových desek (Kosmopolis, Amsterdam, Pink, Modrý sen, Blízká i vzdálená, Tyrkys, Kruhy mé touhy, Ilona Csáková), jedno „Best of“ album 22x Ilona a reedici s názvem Noc kouzelná/To nejlepší.

Na cenách Gramy získala cenu Objev roku za rok 1993 a cenu v kategorii Střední proud za rok 1996. V anketě Český slavík se třikrát stala stříbrnou a jednou bronzovou slavicí. Je držitelkou zlaté desky za album Pink, zlaté a platinové desky v ČR a zlaté, platinové a dvojplatinové desky v SR za album Modrý sen a zlaté desky v ČR a SR za album Blízká i vzdálená. V roce 1998 se stala nejprodávanější českou zpěvačkou.

Přijala i nabídky muzikálových autorů. Účinkovala v muzikálech Hair/Vlasy, Kleopatra, Tři mušketýři, Golem, Kat Mydlář, Přízrak Londýna a Sibyla – Královna ze Sáby. Za zmínku stojí i role v projektu oratorium Mistr Jan Hus.


Místo konání:Nám. T. G. Masaryka




Mapa:


Počet zhlédnutí: 3 618

Zpět

    Městský úřad