Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Příliš osobní známost (on-line projekce)


Příliš osobní známost (on-line projekce)




Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Příliš osobní známost (on-line projekce) (Kino)
Pá 1.5.2020, 20:30



JAK NA TO? UŽIVATELSKÝ NÁVOD KROK PO KROKU

1) OTESTUJTE SVÉ PŘIPOJENÍ NA www.vasekino.cz
Před zakoupením vstupenky doporučujeme vyzkoušet testovací promítání na www.vasekino.cz (červený odkaz ZDE)  na zařízení, ze kterého budete chtít film sledovat (telefon, tablet, počítač, smartTV).
Pozor, film nemusí spolehlivě fungovat v chytré TV, v tom případě je doporučené připojit se přes počítač a ten propojit s TV (jako monitor), anebo sledovat přímo v počítači.

2) KUPTE SI VSTUPENKU NA www.k3bohumin.cz
Prostřednictvím on-line nákupu na webu kina www.k3bohumin.cz si můžete zakoupit vstupenku na vybraný film (zelený odkaz KOUPIT VSTUPENKU). Předprodej končí hodinu před projekcí.  Po uhrazení částky za nákup vstupenky vám na email dojde potvrzení nákupu s číslem vstupenky (kódem) na vámi zvolený konkrétní film.

3) SLEDUJTE FILM NA www.vasekino.cz
Při vstupu do "virtuálního kinosálu" na webu www.vasekino.cz zvolte představení (název a datum projekce). Pak vyberte své kino K3 Bohumín a v dalším řádku zadejte číslo vstupenky (kód na vstupence). Po těchto úkonech vám vstup do "virtuálního sálu” bude umožněn. Vstoupit může divák nejdříve 30 minut před začátkem filmu.

4) NECHEJTE DATA SVIŠTĚT
Film začne přesně na čas, přejeme příjemnou zábavu. Během sledování filmu doporučujeme nezatěžovat internet dalšími aktivitami (chatování, stahování, atp.), které mohou mít za následek snížení rychlosti a sekání obrazu či výpadek zvuku.

TECHNICKÉ POZNÁMKY
Pokles rychlosti internetu a tím způsobené výpadky nejsou důvodem k reklamaci této služby. Rychlost připojení si předem otestujte (viz. bod 1).

Web www.vasekino.cz “promítá” v kvalitách: 1080 p (datový tok 4,6 MB/s), 720 p (datový tok 2,8 MB/s), 576 p (datový tok 1,8 MB/s), 480 p (datový tok 1,2 MB/s), přičemž systém sám měří rychlost připojení a podle toho volí kvalitu obrazu.

Doporučený datový tok je minimálně 7 Mbps.

Podporovány jsou běžné prohlížeče (Chrome, Firefox, atd.)

Tyto on-line projekce nelze sledovat ze zahraničí.

O PROJEKTU
Za projektem www.vasekino.cz stojí ASOCIACE PROVOZOVATELŮ KIN (APK) a je do něj zapojeno 80 kin po celé ČR. Jde o možnost nabídnout exkluzivní filmy od českých distributorů a udržet tak kulturu kina “živou” i v této náročné době, kdy jsou veřejné projekce v sálech zakázány.

FILM: PŘÍLIŠ OSOBNÍ ZNÁMOST
Natálie je svobodná třicátnice. Je šťastná, má dobrou kariéru a dlouholetou nejlepší kamarádku Simonu, které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona je čerstvě po rozvodu a snaží se vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci. Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem, pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potkává okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchýně Evy, která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky, je jejich společné soužití téměř idylické. Do jejich životů však zasáhne nečekaná krize. Markova firma zkrachuje a zůstanou mu jen dluhy. Marek začíná hledat útěchu v alkoholu a jeho zoufalství se mění ve zlobu…


Režie: Marta Ferencová. Hrají: Eliška Balzerová, Tatiana Dyková, Petra Hřebíčková, Ľuboš Kostelný, Marián Mitaš.
Česko, 2020, 107 min., příst. od 15 let, repríza.


Formát:česky
Žánr:komedie
Přístupnost:přístupný od 15 let
Místo konání:kino
Cena:70 Kč
Recenze:




Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 592

Zpět

    Městský úřad