Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Rychlé šípy


Rychlé šípy
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Rychlé šípy (Kultura)
Čt 28.4.2022, 19:00


čt 28.4. / 19 hod. / kinosál / 230 Kč

Divadlo uvádíme v náhradním termínu. NA DIVADLO PLATÍ TAKÉ VSTUPENKY Z 29.11. 2021  (tehdy bylo představení kvůli onemocnění herců COVIDem zrušeno) a 12.1.2022 (z důvodu úrazu jednoho z herců).

DIVADLO: Rychlé šípy je název fiktivního klubu pěti hochů z knih a komiksů spisovatele Jaroslava Foglara. Členy klubu byli Mirek Dušín, Jarka Metelka, Jindra Hojer, Červenáček a Rychlonožka. Rychlé šípy jsou dodnes symboly kamarádství, svornosti, odvahy, pochopení druhých a umění poradit si v každé situaci. Jméno Mirka Dušína se stalo synonymem bezchybného kladného hrdiny, jeho opakem jsou členové soupeřícího Bratrstva kočičí pracky: Dlouhé bidlo, Štětináč a Bohouš. A kdo by je nechtěl vidět na vlastní oči? Kdo by s nimi nechtěl prožívat jejich napínavá dobrodružství. Nabízíme vám půvabné a humorné divadelní zpracování příběhů pětice vzorných hochů, kteří jako by z oka vypadli svým tištěným kamarádům.

Hrají: Ondřej Frydrych/Denis Kuboň/Tomáš Hába/Jiří Krupica/Kryštof Malec/Zdeněk Klusák/Petr Sutorý/Tomasz Wladyslaw Przybyla/Zdeněk Hrabal/Eliška Adamovská

Hraje Těšínské divadlo.

Pokud vám náhradní termín nevyhovuje vracejte vstupenky v místě zakoupení.

Návod na vrácení vstupenek zakoupených on-line:
1. zaregistrujte se do prodejního portálu https://bohumin.koupitvstupenku.cz/ pod emailem, na který jste vstupenky zakoupili
2. po přihlášení klikněte na odkaz Menu vlevo nahoře
3. v nabídce zvolte dlaždici VRÁCENÍ VSTUPENEK  a vyberte řádek z nabídky prodejů
4. v žádosti zadejte číslo účtu, na který budete chtít vrátit peníze za prodané prodané vstupenky a žádost odešlete.

Podle aktuálního nařízení musejí při příchodu všichni diváci prokázat splnění jedné z následujících podmínek vstupu: odkaz zde.


Místo konání:Kinosál K3 Bohumín
Cena:230 Kč


Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 086

Zpět

    Městský úřad