Město Bohumín

6.12.
2014

Dagmar Bratovanová z Bohumína je 1. vicemiss Karvinska

BOHUMÍN / KARVINSKO - Dagmar Bratovanová z Bohumína bodovala v soutěži Miss Karvinsko 2014. 32letou zdravotní sestru porota zvolila 1. vicemiss. Ve finále usilovalo o korunku 10 soutěžících.

Dagmar Bratovanová pochází z Orlové, ale posledních 11 let žije v Bohumíně. Momentálně je na mateřské dovolené a spolu s přítelem vychovává holčičku Natali, která má osmnáct měsíců. Profesí všeobecná zdravotní sestra pracuje na chirurgické jednotce intenzivní péče v Bohumínské městské nemocnici.

O soutěži Miss Karvinsko jsem se dozvěděla na facebooku a oslovila mě ředitelka této soutěže Lucie Dudíková. Prošla jsem třemi koly castingu a dostala jsem se až do finále. Do soutěže jsem se přihlásila ze zvědavosti, ráda poznávám nové lidi a také jsem si chtěla trošičku odpočinout od stereotypu spojeného s mateřskou dovolenou,“ uvedla 1. vicemiss Karvinsko Dagmar Bratovanová, která ve volném čase  sportuje, věnuje se zejména kolektivním sportům. Ráda s dcerou navštěvuje Centrum mladé rodiny Bobeš a vychutnává si procházky do přírody.

Miss Karvinsko je soutěž určená ženám ve věku od 25 let, které mohou být vdané a mít děti. Porota na ženách hodnotí krásu, přirozený šarm a vtip, ale nejen to. Cílem projektu je utvrdit ženy v tom, že jsou krásné v každém věku a možná i víc okouzlující, krásné, sexy a stejně tak žádané, jako svobodné mladé slečny.

Lukáš Kania

foto 1: vlevo Dagmar Bratovanová, 1. vicemiss Karvinsko (foto: pořadatelé soutěže)


Počet zhlédnutí: 3 161

Zpět

    Městský úřad