Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Městské slavnosti


Městské slavnosti
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Městské slavnosti (Kultura)
So 17.6.2017, 14:00


Sobota 17.6.2017 od 14 hod., Hobbypark, vstupné 50 Kč, děti do 3 let zdarma.

AKCE: Hosty na hlavním pódiu jsou tentokrát Tanja, Vláďa Hron, Fleret, Voxel a kapela Good Work.

Na dětském pódiu proběhne velká Dětská show TV Stars.

Součástí akce bude balónkový a plackový workshop, fotokoutek, skákací hrady, kolotoče, autíčka, malování na obličej a další.

Chybět nebudou ani stánky s občerstvením a nápoji.

 

PROGRAM NA HLAVNÍM PÓDIU

15.00     Tanja

16.30     Voxel

18.00     Fleret

19.00     Fotbalisti Bohumína slaví jejich letošní postup do divize

19:30     Vláďa Hron

21.00     Good Work

 

PROGRAM NA DĚTSKÉM PÓDIU

15.00 - 19.00   Dětská show TV Stars

 

Tanja Pochází ze Severní Moravy a už v ranném dětství se u ní výrazně projevil sklon ke zpěvu a hudební nadání. Vystudovala Gymnázium Dr. Šmerala v Ostravě a během studia už začala vystupovat s kapelou Feferón. Vystupovala s kapelou Citron.

Vláďa Hron známý český entertainer, držitel 4 televizních cen Týtý. Potkat se s ním živě můžete při moderování nejrůznějších událostí nebo na některém z jeho zájezdových bavičských recitálů.

Fleret již jednoznačně patří mezi legendy na naší hudební scéně. Svým osobitým, originálním a neopakovatelným projevem baví fanoušky po celé zemi a také daleko za hranicemi. Během 33 let natočil víc než patnáct alb a může se pochlubit téměř 180 písničkami, kdy nejedna z nich zlidověla. Fleretu předcházely kapely Šperhák a Šperk. Proto musím v jeho bohaté historii až do roku 1982, abychom poznali důležité začátky, a měli tak ucelený přehled o životě "valašského pokladu". U zrodu toho všeho tehdy stáli Zdeněk Hrachový, přezdívaný Hrach, a Petr Chrastina. Oba měli čerstvě po vojně...

Good Work skupina vznikla na jaře roku 1996 v Odrách. Prvních 19 let vystupovala pod názvem Paprsky. V listopadu 2015 došlo ke změně názvu. Obsazení zůstává v nezměněné podobě.

Jedná se o približně třicetičlennou skupinu, která je velmi různorodá. Vítaným specifikem je koncept otevřené skupiny – což znamená, že jsme otevření novým členům, kteří mají zájem posílit naše řady, ať už mezi zpěváky, tak i muzikanty. A když jsme u té různorodosti, představte si tedy devátou třídu základní školy, střední (gymnázia, průmyslovky, stavebky, zdravky, církevky, ekonomky...) a školy vysoké (lékařské, ekonomické, stavební, elektrotechnické a pedagogické fakulty). Aby toho nebylo málo máme mezi sebou také podnikatele, zaměstnavatele, zaměstnance i nezaměstnané.

TV STARS znáte je z filmu, TV, divadla a koncertů, jsou to ti nejlepší z nejlepších. Z jejich hereckého talentu se vám tají dech. Děti na sobě usilovně pracují. Umí skvěle zpívat, krásně tančit, moderovat a svým nadšením umí strhnout děti i dospělé a všechny skvěle pobavit. Jejich touhou jsou prkna co znamenají svět a největším snem je hlavní role v muzikálu, divadle nebo ve filmu.


Místo konání:Hobbypark
Cena:50, děti do 3 let zdarma.




Mapa:


Počet zhlédnutí: 4 174

Zpět

    Městský úřad