Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Do ložnice vstupujte jednotlivě


Do ložnice vstupujte jednotlivě




Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Do ložnice vstupujte jednotlivě (Divadlo)
Út 9.5.2017, 19:00


Úterý 9. 5. 2017 v 19 hod., sál kina K3 Bohumín, 350 Kč.

DIVADLO: I prostorná exkluzivní ložnice s velikou kruhovou postelí může být náhle těsná... Přesně takové "převýšení poptávky nad kapacitou" nastane v bláznivé komedii známých anglických dramatiků.

Šéfredaktor a spolumajitel nepříliš prosperujícího nakladatelství dětské literatury Philip Markham se svou ženou Joanou původně plánovali strávit večer mimo domov. Byt proto hodlá k jednomu ze svých četných mimomanželských záletů využít Philipův obchodní společník Henry Lodge... Netuší ale, že za stejným cílem k Markhamovým směřuje jeho žena a Joanina kamarádka Linda, která se rozhodla nevěru Henrymu oplatit. Tatáž ložnice má také posloužit k milostným hrátkám mladému bytnému architektovi Spenlowovi, který v současné době sídlo Markhamových zvelebuje... Velkolepému zmatku však nasadí korunu populární autorka knížek pro děti, která se v bytě objeví nečekaně a chce svěřit vydání svého díla právě nakladatelství, které patří Henrymu a Philipovi. Pro jejich skomírající podnik by to znamenalo záchranu.

Hra, která náleží k vrcholům společné tvorby obou autorů, se dočkala mnoha nastudování na anglických scénách, stejně jako v divadlech newyorské Broadwaye. Nyní ji můžete zhlédnout v českém překladu.

Autor: Ray Cooney/John Chapman

Překlad: Jiří Strnad

Režie: Antonín Procházka

Hrají: Mahulena Bočanová, Lukáš Vaculík, Martin Zounar, Filip Tomsa a další.

Hraje divadelní společnost Háta.


 

Toto divadlo je součástí divadelního předplatného na období
únor 2017 - červen 2017.



Místo konání:Sál kina K3 Bohumín
Cena:350 Kč


Počet zhlédnutí: 2 612

Zpět

    Městský úřad