Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Zahradnictví: Rodinný přítel


Zahradnictví: Rodinný přítel




Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Zahradnictví: Rodinný přítel (Kino)
Pá 28.4.2017, 19:00


Režie: Jan Hřebejk
Hrají:
Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Jiří Macháček, Martin Finger, Klára Melíšková, Gabriela Míčová, David Novotný, Anna Fialová a další.
Česko, 2017, repríza

Filmová trilogie ZAHRADNICTVÍ se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky. Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů.

RODINNÝ PŘÍTEL je melodrama odehrávající se ve 40. letech za německé okupace. Tři mladé ženy a dvě děti čekají na návrat svých vězněných mužů a otců. Válkou vynucenému rodinnému společenství obětavě pomáhá rodinný přítel a lékař Jiří. Film je příběhem lásky, která nesměla být naplněna, vypráví o věrnosti, touze, vině a lásce, o odchodech a návratech, o rodině, rodičích a dětech. Jde o rodinný portrét viděný pohledem žen, které osud svedl dohromady.

 

Kvůli poruše projektoru (odešla v něm základová deska), muselo dojít ke zrušení promítání tohoto filmu. V současné době koordinujeme dodání desky, která se vyrábí v Texasu, softwaru k ní a její následnou instalaci. Držte nám palce, ať se vše podaří vyřešit co nejdříve.

Pokud již máte vstupenku na dnešní promítání, peníze za ni Vám vrátíme na pokladně kina.

Zrušené filmy nasadíme do červnového promítacího plánu.

Za komplikaci se moc omlouváme.


Formát:česky
Žánr:drama
Přístupnost:přístupný od 12 let
Místo konání:kino
Cena:120 Kč
Recenze:




Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 364

Zpět

    Městský úřad