Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Tradiční čínská medicína v praxi


Tradiční čínská medicína v praxi
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Tradiční čínská medicína v praxi (Přednášky, besedy)
St 3.5.2017, 18:00


PŘEDNÁŠKA, SETKÁNÍ: Praktik tradiční čínské medicíny a instruktor Qi gong a Tai chi Mgr. Marian Volanský povypráví o příčinách zdravotních problémů a vlivu emocí na orgány, doporučí vhodnou stravu v jarním a letním období, ukáže cviky pro posílení organismu.

Mgr. Marian Volanský:

Člen Československé sinobiologické společnosti, Studoval na 1. škole Tradiční čínské medicíny – obor akupunktura v Praze, studium Qigong Tuina masáží u prof. MUDr Bai Yunqiao, a také studoval u mistra Zhang Mingzi (Macon, Francie), kde získal praktické zkušenosti s akupunkturou, bojovým uměním DimMak, Qigongem a studiem kaligrafie.

Vytváří kaligrafie s překlady jmen a příjmení, jejich význam a krása spočívá v esoterickém poselství pro nositele jména a příjmení. Smyslem a cílem života je kultivace duše. Každá duše má svou specifickou energii a vibraci. Rodiče nám vybírají jméno, které souzní s jejich vibrací, a takto naši duši k sobě vibračně přitáhli. Volba jména je tedy jejich představa o naší budoucí duchovní cestě v tomto životě.

Taiji a Qigong studoval u mistra  Yaw Hwa Chin Dashi (Zurich, Švýcarsko).

Pracuje jako poradce pro výživu a lektor tělesného a osobního rozvoje. Jeho soukromá praxe je založena na znalostech, které získal studiem poradce pro výživu (Akreditace MŠMT ČR) a Pekingské univerzity tradičního čínského lékařství Guanming.

Mnoho let se zabývá zdravotními cviky a tradiční čínskou medicínou s cílem popsat příčiny nemocí a jejich odstranění změnou psychických a dietetických zlozvyků při každodenním dodržování specifických cvičení k obnově funkčnosti slabých orgánů.

Na toto téma vede semináře cvičení, přednášky a praktické ukázky.


Místo konání:přednášková místnost knihovny (1. patro)
Pořadatel:K3 Bohumín, p. o.
Cena:60 Kč

Web:www.k3bohumin.cz
E-mail:knihovna-studovna@k3bohumin.cz


Počet zhlédnutí: 2 913

Zpět

    Městský úřad