Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Vánoce u vody, v lázních, v páře, s cukrovím i dobovými fotkami


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Vánoce u vody, v lázních, v páře, s cukrovím i dobovými fotkami (TIK - Televizní inf. kanál)
So 23.12.2017 - Pá 29.12.2017


O Vánocích se s vysíláním bohumínské televize ocitnete v páře, u vody, i v pivních lázních. Spolu se školáky upečeme domácí vánoční cukroví, ukážeme dětský adventní akademii i zasněžený Bohumín a svůj vánoční pozdrav přidá zpěvačka Monika Absolonová. Dívejte se od 23. do 29. prosince v časech Zpravodajství.

V síti kabelových operátorů RIO Media, PODA, JaryNet začíná sváteční blok vždy v každou sudou hodinu. Na 59. kanálu stanice LTV Plus (DVB-T) vysíláme od 4, 10, 16 a od 22 hodin (rozšířený blok od od 1:30, 7:30, 13:30, 19:30 hod.). Sváteční vysílání najdete od 23. prosince také na www.mesto-bohumin.cz/videoarchiv.

„Vánoce jsou za dveřmi. Ukážeme, jak se na ně Bohumíňáci připravovali. Do pečení cukroví se pustíme spolu s žáky Masarykovy základní školy. A že malým cukrářům práce šla od ruky. Proti proudu času se vydáme se starými fotografiemi ze sbírky fotografa Jiřího Spáčila. Zavzpomínáme, jak město vypadalo v zimě v 2. polovině 20. století,“ říká Lukáš Kania z bohumínské televize.

Za svátečními pozdravy se o letošních Vánocích vydáme k vodě – do aquacentra, do páry – v saunovém světě Bospor, a do hudebních a pivních lázní. Vánoční pozdrav má pro Bohumíňáky také zpěvačka Monika Absolonová.

Celuloidová panenka z období první republiky, osmdesát let starý medvěd vycpaný slámou nebo ručně vyráběné dřevěné hračky. Retro hračky, které naši prarodiče a praprarodiče nacházeli pod vánočním stromečkem, ukážeme ve Studiu B. Hostem je bohumínská sběratelka Ludmila Uhrová.

"Závěr roku se ve vysílání bohumínského Televizního informačního kanálu letos ponese v duchu divadelního ochotnického herectví. Záznam pořadu „Deset růží pro Boban“, k výročí místní ochotnické skupiny, uvedeme 31. prosince v časech Zpravodajství," uvedl Marek Spáčil.


Pořadatel:Televizní informační kanál Bohumín

Web:www.tik.tvmarko.cz
E-mail:tik@mubo.cz
Telefon:553 810 105, 553 810 106

 

Počet zhlédnutí: 824

Zpět

    Městský úřad