Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Základy Su Jok terapie


Základy Su Jok terapie
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Základy Su Jok terapie (Kurzy, workshopy, kreativita)
St 4.4.2018, 17:00


TERMÍNY: 6x středa (4. 4., 11. 4., 18. 4., 25. 4., 2. 5. a 9. 5.)
ČAS: 17.00 – 18.30 hod.
CENA: 600 Kč
LEKTOR: Olga Sivková

Recept na zdraví - terapii Su Jok, objevil jihokorejský vědec profesor Park Jae Woo nejen jako léčebnou metodu, ale i jako způsob poznání základních životních zákonů. Vytváří spojení mezi klasickou západní medicínu a poznatky, jež nashromáždila medicína Východu od nejstarších dob.

Princip metody Su Jok, je jednoduchý. Metoda je nenáročná, dostupná, ale dosahuje překvapivě silného a rychlého účinku. Terapie vychází z mikrosystémů těla, kdy ruka je nejpodobnější lidskému tělu. S trochou snahy a odhodlání se ji může naučit kdokoli, kdo chce pomoci nejen sobě, ale i blízkým.

V průběhu kurzu se seznámíte se standardními systémy podobnosti lidského těla, zákonitostmi projekce jednotlivých orgánů a systémů na rukou a chodidlech. Teorie v praxi - diagnostika, lokalizace onemocnění a jejich léčení.

Olga Sivková , místopředseda Asociace SU JOK ČR, a člen Mezinárodní asociace Su Jok v Anglii. Zabývá se terapií SU JOK od r. 1997. Spolupracuje s MUDr. Viktorií Biljakovou, Csc. Absolvovala semináře zakladatele terapie Park Jae Woo. Je držitelkou mnoha certifikátů platných pro léčbu a vyučování , držitelkou mezinárodního certifikátu trenéra pohybových cvičení Su Jok. Přednáší, vede cvičení, organizuje semináře a propaguje metodu v ČR.


Místo konání:přednášková místnost knihovny K3 Bohumín
Pořadatel:K3 Bohumín, p. o.
Informace:studovna knihovny
Cena:600 Kč celkem

Web:www.k3bohumin.cz
E-mail:knihovna-vedouci@k3bohumin.cz
Telefon:731 130 715


Počet zhlédnutí: 1 827

Zpět

    Městský úřad