Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Květinkový den v Bohumíně 16.5.2018


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Květinkový den v Bohumíně 16.5.2018 (Koncerty, hudba)
St 16.5.2018, 8:00 - 20:00


Ve středu 16. 5. 2018 se uskuteční celostátní akce "Český den proti rakovině", který vyhlašuje Liga proti rakovině Praha. z.s., PRO-FIT12 je jejím členem.

V Bohumíně se po celý den uskuteční "Květinkový den", hlavním organizátorem je právě z.s. PRO-FIT12, který je zaměřen na pomoc onkologickým pacientům od děti až po seniory. Srdečně Vás zveme k účasti na Květinkovém dni, který bude probíhat v celém našem městě a také v okolních obcích (Dětmarovice, Dolní Lutyně, Rychvald).

Žluté květy měsíčku lékařského budou prodávat bohumínští studenti, členové a přátelé spolku. Zveme také bohumínské občany a seniorky -  přijďte nám pomoct prodávat květinky. Těšíme se i na rodiče s dětmi. V roce 2017 jsme vyhlásili projekt v našem městě ve spolupráci se školou ČSA - Mami, tati, pojďte s námi. Projekt sklidil velký úspěch a pro všechny, kteří si koupili květinky od našich dětí, to byl přijemný pocit z přispění na dobrou věc.

Hlavní prodej květinek bude na třídě Ed. Beneše u nákupního střediska od 8:00-20:00 hodin. V 16 hodin vystoupí mažoretky souboru Radost - Impuls a budeme mít také připraveny soutěže pro děti.

Ve městě zajišťujeme prodej žlutých květinek s vínově červenou stužkou. Jedna květinka stojí symbolických 20.- Kč. Budeme prodávat před velkými markety, v Bohumínské nemocnici, ve školách a naši studenti Vás budou oslovovat po celém městě.

NEZAPOMEŇTE: nepotkáte-li prodejce se žlutou květinkou, budeme do 20:00 hodin na hlavní třídě Ed. Beneše a při nepříznivém počasí v MO ANO, vchod z Poděbradovy ulice.

Těšíme se na Vás, přijďte nás podpořit.


Místo konání:tř.Ed.Beneše Bohumín, u nákupního střediska a po celém městě
Pořadatel:PRO-FIT12 Bohumín z..s.
Informace:Zdeňka Cichá

Web:www.profit12.cz
E-mail:zcicha@tiscali.cz
Telefon:733605917


Počet zhlédnutí: 897

Zpět

    Městský úřad