Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Rekordy, příběhy i novinky Bohumína v kalendáriu roku 2018


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Rekordy, příběhy i novinky Bohumína v kalendáriu roku 2018 (TIK - Televizní inf. kanál)
So 19.1.2019 - Pá 25.1.2019


Obří dav vítá osobu ztvárňující prvního československého prezidenta T. G. Masaryka. Rekonstrukce události z července 1930 v Bohumíně nechybí v obrazovém kalendáriu, které mapuje nejzajímavější okamžiky a novinky ve městě roku 2018. Televizní informační kanál ho uvede od soboty 19. ledna v síti kabelových operátorů a ve videoarchivu na webu města. 

Obrazové kalendárium z produkce videostudia TV Marko v 16 minutách mapuje měsíc po měsíci události v Bohumíně. Celkový počet vybraných okamžiků dosahuje několika desítek. „Rok 2018 byl co se novinek ve městě a událostí týče rokem velmi pestrým. Uvědomil jsem si to, když jsem psal novoroční proslov a spousta věcí, které bych rád zmínil, se mi do něj vůbec nevešla. Republika slavila 100 let a Bohumíňáci s ní, realizovali jsme řadu investic, prožívali věci všední i nevšední,“ ohlíží se za rokem 2018 starosta Bohumína Petr Vícha. 

Mezi vybranými tématy roku jsou například nová podoba Univerzity třetího věku, podpora řemesel, cena Bohumínu za třídění odpadu, nové workoutové hřiště a Teen zóna, rozvoj rekreace a cykloturistiky, novinky v dopravě a taky oslavy spojené s „osmičkovým“ rokem, rekordní vrh šestnácti štěňat, nová naučná stezka a další. 

Televizní informační kanál Bohumín pořad uvede od soboty 19. ledna v síti kabelových operátorů JaryNET, PODA, a Nej.cz (RIO Media). Kalendárium sledujte po pořadu Zpravodajství, který začíná každou sudou hodinu. Televize ho zařadí taky do rozšířeného bloku Bohumína na stanici LTV Plus (59. kanál DVB-T), který začíná v 7:30, 13:30 a 19:30 hodin. 

Pořad diváci najdou také ve videoarchivu televize na adrese www.mesto-bohumin.cz/videoarchiv a www.bohumin.cz/videoarchiv.


Pořadatel:Televizní informační kanál Bohumín

Web:www.tik.tvmarko.cz
E-mail:tik@mubo.cz
Telefon:553 810 105, 553 810 106

 

Počet zhlédnutí: 735

Zpět

    Městský úřad