Co, kdy, kde ... - Studio B s Karlem Drápalem o slezské velikonoční kuchyni
Studio B s Karlem Drápalem o slezské velikonoční kuchyni (TIK - Televizní inf. kanál)
So 13.4.2019 - Pá 19.4.2019, vždy po Zpravodajství, každou sudou hodinu
Víte, co je to chrust, šoldra nebo svěceník? Například velikonoční svěceník budeme znát spíš pod názvem mazanec. Podobných zajímavostí, a velmi chutných, je slezská jarní kuchyně doslova plná. Své o tom ví mistr kuchař Karel Drápal, učitel odborného výcviku oboru kuchař-číšník ve Střední škole Bohumín a místopředseda Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko. Do které polévky se náramně hodí kopřivy, polníček a šťovík? Taky na to se ptáme Karla Drápala ve Studiu B.
Pořad vysíláme po Zpravodajství v týdnu od 13. do 19. dubna 2019.
Místo konání: | síť kabelových operátorů JaryNet, Poda, Nej.cz a internet |
---|---|
Pořadatel: | Televizní informační kanál Bohumín |
Web: | www.tik.tvmarko.cz |
E-mail: | tik@mubo.cz |
Telefon: | 553 810 105, 553 810 106 |