Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Mistrovství České republiky dorostu a juniorů v kulturistice, physique, bodyfitness a bikiny fitness


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Mistrovství České republiky dorostu a juniorů v kulturistice, physique, bodyfitness a bikiny fitness (Sport)
So 25.5.2019, 10:30


Vrchol mistrovských soutěží v kulturistice dorostu a juniorů - Mistrovství České republiky dorostu a juniorů v kulturistice, physique,bodyfitness a bikiny fitness 2019 -  se opět odehraje v prostorách bohumínského zimního stadionu Bospor pod pořadatelstvím Kulturistického oddílu Šembi Bohumín. Také v letošním roce bylo určeno Svazem Kulturistiky a fitness ČR, aby se tato soutěž, tentokrát na celorepublikové úrovni, konala v Bohumíně. Děkujeme všem sponzorům a partnerům, mezi nimiž nechybí Město Bohumín!

Dorazte podpořit domácí závodníky. Na podiu se představí ti nejlepší kluci a holky z celé ČR! Jednotlivé kategorie jsou děleny jak podle věku (starší dorost a dorostenky do 18 let a junioři a juniorky do 23 let), tak také dle váhových, popř. výškových kategorií.

Semifinále začíná v 10:30 hodin, finále pak v 15 hodin. Připravený je pro Vás také doprovodný program. Kromě 22 soutěžních disciplín se můžete těšit na fotokoutek rádia Helax, živé vstupy s dj, ochutnávky a prodej sportovní výživy, zajištěný je také cattering a další! TAK PŘIJĎTE fandit a nebo se jen podívat, jak taková mistrovská soutěž vypadá!


Místo konání:Zimní stadion Bospor Bohumín
Pořadatel:Kulturistický oddíl Šembi Bohumín (Studio Klára)
Informace:Mgr. Roman Kuča
Cena:300,- (dopělý celodenní)

Web:www.studio-klara.cz
E-mail:kuca.solaria-shark@seznam.cz
Telefon:778497790

 

Počet zhlédnutí: 1 421

Zpět

    Městský úřad