Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Prachy


Prachy
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Prachy (Kultura)
So 12.6.2021, 19:00


Sobota 12.6. v 19 hod., letní kino, vstupné 470 Kč.

V případě deště PLÁŠTĚNKY S SEBOU. Deštníky nebudou povoleny, lidé za vámi by neviděli na jeviště.

Divadlo: Jean připravuje večeři na oslavu narozenin svého manžela, mírného účetního Henryho. Každou chvíli mají přijít hosté, ale oslavenec má zpoždění. Když konečně přijde, Jean ho nepoznává - Henry chce okamžitě emigrovat do Barcelony! Má k tomu ovšem pádný důvod: v metru omylem sebral cizí kufřík nacpaný bankovkami v hodnotě tři čtvrtě milionu liber. Ponechat si evidentně špinavé peníze je však těžší než k nim přijít. Jakmile se na scéně objeví dva policisté, přátelé Vic a Betty a drzý taxikář Bill, rozpoutá se zběsilá hra na kočku a myš plná nečekaných zvratů, v níž se oba manželské páry snaží pomocí falešných identit za každou cenu peníze udržet. Brilantní fraška se s obrovským úspěchem hrála po celém světě a o jejím autorovi napsal recenzent londýnského Daily Telegraphu: "Ray Cooney je často lepší než Feydeau... je to národní poklad."

Délka představení: 120 minut (včetně přestávky)

Hraje: Divadlo Palace
Hrají: Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová/Jean Perkinsová, Michal Novotný, Sabina Laurinová / Andrea Hoffmannová, Pavel Kikinčuk, Richard Trsťan, Zdeňek Košata

Náhradní představení za divadlo "Miláček Anna" a původní termíny 30.5. a 21.11.2020 - vstupenky zůstávají v platnosti.

V letním kině nebudou sedadla řazena na čísla řad a míst, návštěvníci si mohou sednout na jakákoliv místa při dodržování  v té době aktuálních nařízení ohledne COVIDu.

Podle aktuálního nařízení musejí při příchodu všichni diváci prokázat splnění jedné z následujících podmínek vstupu: odkaz zde.

On-line prodej do středy 9.6.2021, poté pouze na pokladně nebo v den konání akce přímo na místě hodinu před začátkem, do vyprodání kapacit hlediště 50%.


Místo konání:Letní kino
Cena:470 Kč


Mapa:


Počet zhlédnutí: 3 559

Zpět

    Městský úřad