Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Bohumín 2019: CT přístroj, boulder stěna i příběhy obyčejných lidí


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Bohumín 2019: CT přístroj, boulder stěna i příběhy obyčejných lidí (TIK - Televizní inf. kanál)
So 22.2.2020 - Pá 28.2.2020, vždy po Zpravodajství, každou sudou hodinu


Boulder lezecká stěna byla jedním z námětů občanů v anketě, kterou Bohumín vyhlásil před dvěma lety. Vloni v dubnu se děti i dospělí dočkali a ve sportovní hale Bosporka můžou trénovat lezení bez lana na malých skalách nízko nad zemí. I to připomíná obrazové kalendárium roku 2019, které Televizní informační kanál Bohumín odvysílá od soboty 22. února. 

Obrazové kalendárium v 16 minutách mapuje měsíc po měsíci nejzajímavější události v Bohumíně, celkově je jich více jak čtyřicet. „Město v roce 2019 hospodařilo s rekordním rozpočtem 950 milionů korun, který skončil přebytkem. To nám umožní letos realizovat další užitečné akce,“ připomněl starosta Bohumína Petr Vícha. 

Mezi vybranými událostmi roku 2019 jsou například vybudování nového CT přístroje v nemocnici, první masopustní průvod v novodobé historii města, první bohumínský gastrofestival a nechybí ani novinky pro sport a volný čas, jako například pumptracková cyklodráha. Sestřih připomene taky titul Regionální potravina pro pivo ze Skřečoně a cestu dvou mladíků na babetách z Bohumína do italského Bibione. 

Televizní informační kanál Bohumín pořad uvede od soboty 22. února v síti kabelových operátorů JaryNET, PODA, a Nej.cz (RIO Media). Kalendárium sledujte po pořadu Zpravodajství, který začíná každou sudou hodinu. Televize ho zařadí taky do rozšířeného bloku Bohumína na stanici LTV Plus (31. kanál DVB-T2), který začíná v 7:30, 13:30 a 19:30 hodin. 

Pořad diváci najdou také ve videoarchivu televize na adrese www.mesto-bohumin.cz/videoarchiv a www.bohumin.cz/videoarchiv.


Místo konání:síť kabelových operátorů JaryNet, Poda, Nej.cz a internet
Pořadatel:Televizní informační kanál Bohumín

Web:www.tik.tvmarko.cz
E-mail:tik@mubo.cz
Telefon:553 810 105, 553 810 106

 

Počet zhlédnutí: 697

Zpět

    Městský úřad