Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - PALETKA


Centrum rodiny BOBEŠ, z. s. - zvětšit fotografii
Centrum rodiny BOBEŠ, z. s. - zvětšit fotografii
Centrum rodiny BOBEŠ, z. s. - zvětšit fotografii
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

PALETKA (Akce pro děti a mládež)
Po 22.6.2020, 15:15


Zveme Vás do Centra rodiny Bobeš na výtvarnou a tvořivou aktivitu "PALETKA". Rodiče s dětmi tvoří jednoduchá výtvarná dílka. Aktivita je pro děti od cca 18 měsíců. Čas aktivní spolupráce rodiče spolu s dítětem na výrobku trvá okolo 30 minut. Děti si během tvorby mohou odběhnout k hračkám a opět se vracejí k rodiči dílko dokončit. Doporučujeme nosit s sebou zástěrku nebo jiný pracovní oděv.

Věk dítěte není přesně stanoven, lze přijít i s mladším dítětem než jsou 2 roky vzhledem k odlišnosti dětí a jejich vztahu k výtvarné práci. Obecně lze říci, že zájem, dítěte o kreslení a další výtvarnou práci nelze vypozorovat ani během prvních několika hodin – vytváří se. Děti, které absolvují tyto kroužky, mají lepší start v mateřské škole, kde již umí používat výtvarné pomůcky. Práce v kolektivu je pro dítě zábavnější a inspiruje jej k dalším nápadům. Dílka si můžete odnést domů.

Více informací Vám poskytnou provozní pracovnice centra. Na tuto aktivitu je nutno se objednat nejpozději v den akce do 11 hod na tel. 604 388 853.


Místo konání:Centrum rodiny Bobeš, Nerudova 1156, 73581 Nový Bohumín
Pořadatel:Centrum rodiny Bobeš

Web:www.bobescentrum.cz
E-mail:herna@bobescentrum.cz
Telefon:604 388 853


Mapa:


Počet zhlédnutí: 765

Zpět

    Městský úřad