Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Mistrovské fotbalové utkání mužů


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Mistrovské fotbalové utkání mužů (Sport)
So 29.8.2020, 17:00


Sobota 2. listopadu 2019. To je datum dosud posledního mistrovského zápasu fotbalistů Slovanu Záblatí na domácí půdě. Tehdy rozdrtili Sedliště 6:1.

Téměř desetiměsíční čekání skončí již tuto v sobotu 29. srpna, kdy se druhý celek krajské soutěže I.B třídy, skupiny C, z předchozích dvou ročníků na svém hřišti utká v duelu 4. kola (třetího hraného) s Interem Petrovice (od 17 hodin).

Bohumínský celek má za sebou skvělý vstup do sezony. V prvním utkání svěřenci Daniela Mucka vyhráli v Mostech u Jablunkova 1:0, o týden později pak ve Vendryni 2:1. Po dvou kolech má tak Slovan plný zisk šesti bodů a v tabulce mu patří páté místo.

Právě vydařený začátek sezony by měl být velkým lákadlem pro početný tábor fanoušků záblatského fotbalu, aby atraktivní souboj dvou předních mužstev soutěže zhlédly.

„Obě utkání, v Mostech i ve Vendryni, se nám z hlediska hry i výsledku povedla. Navíc si myslím, že nejen v Záblatí je po fotbale hlad. Přece jen pauza zásluhou koronaviru byla dlouhá, a i když jsme doma odehráli nějaká přátelská utkání, věřím, že na první mistrovský zápas si lidé cestu najdou,“ uvedl předseda klubu Dušan Socha.

„Samozřejmě naše dvě venkovní výhry jsou pro diváky návnadou, na to bychom rozhodně chtěli navázat. K tomu nesmíme zapomenout na fakt, že zápasy s Interem mají vždy vysokou úroveň,“ podotkl Socha.


Místo konání:hřiště FK Slovanu Záblatí
Pořadatel:FK Slovan Záblatí
E-mail:socha.dusan@bospor.info
Telefon:731818545


Počet zhlédnutí: 792

Zpět

    Městský úřad