Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Prvok, Šampón, Tečka, Karel KINOHIT!


Prvok, Šampón, Tečka, Karel KINOHIT!




Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Prvok, Šampón, Tečka, Karel KINOHIT! (Kino)
Čt 2.9.2021, 19:00



Film válcuje česká kina a setkal se s nebývalým zájmem. Po víkendu ve 35. týdnu se přiblížil k půlmiliónu diválů žebříčku TOP 20!*

Čtyři kamarádi ve středním věku si přiznají, že nežijí tak, jak si představovali. A rozhodnou se vyřešit svou krizi provokativní hrou a plněním odvážných úkolů. Jak čtyřicátník zjistí, jestli je opravdový chlap? Jak zabrání korozi svých ideálů, rozplynutí snů a scvrkávání varlat? Prvok, Šampón, Tečka a Karel se pokusí najít v sobě odvahu udělat pořádnou kravinu jako zamlada. Nebo aspoň odvahu za všech okolností říkat to, co si opravdu myslí. Kdo splní úkol, není sráč …„Film je o kamarádství. A taky o tom, jak těžké je někdy nepodvádět. Nejenom třeba svou ženu nebo nejbližšího přítele, ale i sám sebe. Je to filmové vyprávění o odvaze udělat něco debilního, co nám připomene, že můžeme bezstarostně žít, i když máme všichni hypotéky a na krku festival problémů,“ přibližuje svůj snímek Patrik Hartl.
Režie: Patrik Hartl. Hrají: Martin Pechlát, David Švehlík, Hynek Čermák, Martina Hofmann, Daniela Kolářová, Kristýna Boková, Jana Kolesárová, Petra Polnišová, Bára Poláková.

Česko, 2021, 118 min., příst., repríza.

*Zdroj: Unie filmových distributorů

Po dobu představení platí hygienická opatření dle nařízení vlády. Podrobné informace naleznete zde:

https://covid.gov.cz/situace/kultura/kina


Formát:česky
Žánr:komedie
Přístupnost:přístupný
Místo konání:kino
Cena:130 Kč
Recenze:




Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 164

Zpět

    Městský úřad