Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - The Infamous Her (USA)


The Infamous Her (USA)
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

The Infamous Her (USA) (Kultura)
Po 25.4.2022, 19:00


po 25.4. / 19 hod. / kinosál / 150 Kč

KONCERT: Her stojí na sexy, otevřeně smýšlející a vášnivé zpěvačce jménem Monique. Monique pochází z New Yorku, kde byla v rodném Soho obklopená vždy uměním. V New Yorku také začala její láska k hudbě, neboť již ve věku pouhých 13 let vystupovala v legendárním klubu CBGB. Monique Staffile a její kytarista a výkonný producent Claeb Sherman spojili síly v Brooklynu, odkud brzy zahájili své vítězné světové tažení.

První album s názvem „Revolution“ vyšlo v roce 2016, následovalo “Chain Reaction“ v roce 2017 a poté album „Black and White v roce 201“. Poselchnout si jejich poslední album „Parallel Universe“ (EU Only) můžete zde: https://ffm.to/4a7ynkp

Od svého vzniku v roce 2011 k dnešnímu dni odehráli HER tisíce koncertů v USA i v Evropě, tráví měsíce na dlouhých turné v Německu, Nizozemsku, Británii, Švýcarsku a Francii… Jejich zpěvačka je vzhledově přirovnávána k ženě Stevena Tylera (Aerosmith), na pódiu pak k odvážnější Madonně či Debbie Harry z legendárních Blondie. Až příště budou HER hrát ve vašem městě, měli byste nechat všeho, co děláte, abyste se podívali na energickou live show, které tato skupina koncertně vždy přináší.

HER překlenují propast mezi rokenrollem a elektro-heavy-popem. Tam, kde mnozí další selhali, HER rychle posunuli svou hudební věrohodnost směrem k naprosté dokonalosti.“ Tak prosím zapomeňte konečně na Suzi Quatro a jiné podobné vykopávky a kupte si trochu současného, šťavnatého a řízného amerického rocku!

www.theinfamousher.com


Místo konání:Kinosál K3 Bohumín
Cena:150 Kč




Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 124

Zpět

    Městský úřad