Město Bohumín

12.10.2012 - Fotbalisté Krnova jedou do Frýdku

Zdroj: Bruntálský a Krnovský deník
Ročník a číslo: 239
Strana: 21
Autor: Pavel Habram

Hráči FK Krnov vyhráli v posledních třech utkáních v řadě, v sobotu chtějí uspět počtvrté, bude to ale těžké

Krnov – Krnovští fotbalisté měli v krajském přeboru špatný start, ale z posledních tří utkání vyválčili plný počet bodů, tedy devět. V sobotu v tom budou chtít dozajista pokračovat, jedou však na půdu čtvrtého celku tabulky, béčka Frýdku­Místku.

Kouč Krnova Antonín Hudský ví, že na jeho svěřence čeká těžký soupeř. "Ta béčka jsou vždycky velice kvalitní. Mají tam mladé kluky, určitě nastoupí i nějací hráči z A­týmu," uvažoval nahlas krnovský lodivod a pokračoval: "Ve Frýdku hraje Martin Sabó, kterého známe, hrál ještě na jaře u nás. Je hráč áčka, ale vzhledem k tom, že pravidelně nenastupuje,možná bude hrát za béčko proti nám," dodával Hudský.

Krnovské trošku trápí marodka. Nejhůře je na tom asi klíčový muž posledních utkání Tomáš Šupák, kterého stále trápí koleno. To si zranil při srážce s gólmanem Bohumína. "Tomáš má něco s podkolenní šlachou. Je to spíše horší než lepší. Uvidíme, jestli bude schopen nastoupit. Ale on je ten typ, že jakmile to půjde aspoň trošku, tak bude připraven," uvedl krnovský stratég. Šrámy si z Pusté Polomi přivezl i klíčový muž zadních řad, Miroslav Daříček. Domácí střetnutí s Hájem odehrál se zatejpovaným kotníkem. "Míra regeneruje. Kotník se zlepšuje, ale chce to čas. každopádně v sobotu bude určitě hrát," prohlásil Antonín Hudský. Třetím Marodem je Lukáš Mitura, který do posledních utkání nezasáhl kvůli bolestem zad. Na Frýdek­Místek by však měl být připraven. "Zlepšuje se mu to každým dnem," říkal Hudský a dodával: "Jinak budeme kompletní."

Frýdečtí patří ke špičce krajského přeboru, ale Krnov najel na vítěznou vlnu. "Samozřejmě bychom chtěli pokračovat v těch výkonech, co teď předvádíme. Víme, že to bude těžké, ale chceme uspět. Jedeme do Frýdku neprohrát, každý bodový zisk bude pro nás plus," vytyčil zcela jasně krnovské cíle kouč Antonín Hudský a dodal: "Soutěž je hodně vyrovnaná a každý může porazit každého."

Sobotní utkání začíná na hřišti Frýdku­Místku v 16.00 hodin.



    Městský úřad