Město Bohumín

27.5.2019 - Mičega: Další vymyšlená penalta

Zdroj: Kroměřížský deník
Ročník a číslo: 121
Strana: 14

VSETÍN – Emoce už bouchly. Aby ne, když jeho tým čelil už šesté penaltě v pěti zápasech za sebou. Divizní fotbalisté Vsetína padli s Bohumínem potřetí z posledních čtyř zápasů. Za stavu 2:2 odpískal v 64. minutě hlavní rozhodčí Peter Vrťo pokutový kop, který bohumínský Padych proměnil.

VSETÍN – BOHUMÍN 2:3 (2:1)

"Rozhodčí tím pokazili zápas, vůbec to nemělo nic společného s fotbalem. Je mi kluků líto. Už je těžké stále dokola něco vysvětlovat, už toho má člověk plné zuby. Jsem seriózní, ale mám jen jedny nervy a tohle už přesahuje všechny meze. Navíc se mi rozhodčí Vrťo smál do očí, že mi to v zápise nandá. Od 25letého chlapce, co ještě nic nedokázal, je to tvrdé," nechápe kouč Vsetína Miroslav Mičega popis celé situace v zápise o utkání. "Vystartoval jsem na něj, ale rozhodně ne tak, jak popisuje," kroutí hlavou Mičega.

Bohumín vedl v 10. minutě trefou Padycha, o minutu později vyrovnal Bublák a ve 43. minutě převrátil stav na stranu Valachů Hořelica. Jenže po hodině hry vyrovnal Palej, o tři minuty později byl vyloučen Matůš a následně Padych z penalty rozhodl. "První poločas byl výborný z obou stran. Lidé viděli výborný zápas. Na obou stranách byly šance. Nevím, z čeho to vyplývá, ale už je to bohužel pátý zápas, kdy proti nám byla vymyšlená penalta," štvalo Mičegu.

Vsetín: Eliáš – Dulík, Rerucha, Kovács (80. Smilek), Mydlár, Surovec, Matuš, Macek, Horelica, Bublák, Zuzanák (65. Janku). Trenér: M. Micega.



    Městský úřad