Město Bohumín

English EN

What, when, where ... - Rambo V: Last Blood


Rambo V: Last Blood




Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Rambo V: Last Blood (Kino)
So 28.9.2019, 19:00



Režie: Adrian Grunberg, Hrají: Sylvester Stallone, Paz Vega, Joaquín Cosio, Yvette Monreal, Óscar Jaenada, Sheila Shah, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza, Jessica Madsen, Owen Davis, Manuel Uriza, Marco de la O
USA, 2019, od 15 let, premiéra.

Ještě jednou, naposled a osudově přichází do kin John Rambo v podání Sylvestra Stalloneho. Pátým dílem „Rambo: Poslední krev“ uzavře svůj téměř čtyřicet let dlouhý příběh legendární postavy akčního filmu. Po nelítostných bojích v džungli a poušti ho uzavře tam, kde snímkem První krev začal. Doma v Americe. Nakonec ho i tady dožene minulost. Rambo bude nucen oprášit své schopnosti a vydat se na cestu krvavé pomsty.
John Rambo se konečně vrátil domů. Usadil se na ranči v Arizoně a své běsy zabijácké minulosti se snaží vyhnat klidným životem kovboje v americkém zapadákově. Najde i pár lidí, které má rád a na kterých mu záleží. Má šanci dojít i smíření. A právě obyčejný pocit, že má konečně pro co žít, ho nelítostně vrátí tam, odkud se snaží utéct. Do světa zabíjení. Dcera jeho dávného přítele totiž nedbá na výstrahy a vydá se za hranice do Mexika, kde ji unese místní mafie. Únosy dívek pro nucenou prostituci provádí zločinci v Mexiku celkem běžně, v tomhle případě ale měli obrovskou smůlu.
Poprvé s krátkými vlasy, poprvé bez čelenky, poprvé u sebe doma, poprvé unavený. Zato stále s lukem a ikonickým nožem. Stále je to Rambo, který i na zemi umí rozpoutat peklo. Kruh se uzavírá.


Format:titulky
Genre:akční thriller
Children permissible:přístupný od 15 let
Venue place:kino
Price:120 Kč
Recenze:




Mapa:


  Print Print
Viewed : 1 662

Back

    Městský úřad