Město Bohumín

česky PL

Co, gdzie, kiedy ... - Noc Postřižin


Noc Postřižin
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Noc Postřižin (Kultura)
So 25.7.2020, 17:00


Sobota 25.7. v 17 hod., letní kino, vstupné 140 Kč - od soboty 25.7. pouze na pokladně letního kina.

NOC POSTŘIŽIN - oslava dobrého piva, hudby, humoru  a slavného Menzelova filmu v letním kině

Program
17.00 začátek akce
17.30 Botanyk (koncert ostravské kapely)
20.00 Vláďa Hron (koncert populárního zpěváka a baviče)
21.30 Postřižiny (projekce kultovního filmu pod hvězdami)

/Za deště se celá akce přesouvá do budovy kina/

Filmová komedie Jiřího Menzela se stala kultovní podívanou nejen pro milovníky dobrého humoru, ale i krásných žen, znalce dobrého piva a gurmány. Postřižiny jsou filmem, při kterém nasajete atmosféru začátku minulého století, vrátíte se v čase, ale hlavně při něm dostanete chuť na dobře vychlazený půllitr osvěžujícího zlatavého moku. K ochutnání bude pravé Postřižinské pivo, které se v kraji nečepuje.

O zábavu se postará od 17:00 hod. skupina BOTANYK, jako hlavní host vystoupí od 20 hod. VLADIMÍR HRON se svou one man show a závěr večera bude patřit filmu POSTŘIŽINY. Jednotné vstupné platí na celý program.

Vzpomínáte na hulákajícího strýce Pepina (Jaromír Hanzlík), správce pivovaru Francina (Jiří Schmitzer), jeho krásnou ženu Maryšku (Magda Vašáryová), pana doktora Gruntoráda (Rudolf Hrušínský) a mnohé další? Ti všichni na vás čekají vletním kině. Film bude uveden v obnovené premiéře po digitálním zrestaurování, které zajistil Národní filmový archív.

Režie: Jiří Menzel. Hrají: Magda Vášáryová, Jiří Schmitzer, Jaromír Hanzlík, Rudolf Hrušínský, Petr Čepek, Oldřich Vlach, František Řehák, Miloslav Štibich, Alois Liškutín, Pavel Vondruška, Rudolf Hrušínský ml., Oldřich Vízner, Miroslav Donutil, Josef Vondráček, Jaroslav Vozáb, Zdeněk Podskalský st., Václav Kotva, Zdeněk Kozák st.


Československo, 1980, 93 min., příst., obnovená premiéra.


Miejsce:Letní kino
Cena:140 Kč
Recenze:




Liczba wejść : 1 307

Z powrotem

    Městský úřad