Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Dámská párty s Kočkami. Cats (Kočky)


Dámská párty s Kočkami. Cats (Kočky)




Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Dámská párty s Kočkami. Cats (Kočky) (Kultura)
Po 13.1.2020, 17:00


Pondělí 13.1. od 17 hod., kinosál K3 Bohumín, vstupné 130 Kč.

Milé dámy, zveme vás opět na Dámskou párty, tentokrát spojenou s uvedením mimořádného muzikálu Cats (Kočky). Aby naše setkání bylo stylové, nebude chybět káva či čaj, drobné občerstvení a samozřejmě i nějaká ta zábava pro vás. Společně s naší lektorkou ručních prací si vyrobíme stylové záložky do knížek, které oceníte vy i vaši blízcí. Materiál i vše potřebné bude připraveno. Od vás se očekává pouze chuť tvořit a bavit se.


Muzikál Cats (Kočky) je dílo skladatele A. L. Webbera. Abstraktní pohádkový příběh vypráví o pravidelném setkávání koček z Jellica na výročním bále, kde vždy jedna vyvolená kočka získává možnost dalšího života. Každá kočka se samozřejmě snaží o to být ona vyvolená a tak divák v průběhu představení poznává mnoho kočičích hrdinů rozličných jmen i charakterů… Muzikál měl premiéru na West Endu v roce 1981. Pro své neobvykle náročné spojení hudby, tance a herectví je považován za jeden z nejlepších neamerických muzikálů vůbec. Během uvádění na londýnském West Endu získal nadšené zástupy obdivovatelů, kteří jej drželi v žebříčku hraných muzikálů přes dvacet let. Ústřední melodie muzikálu Memory se stala jednou z nejhranějších a nejnahrávanějších písní posledních 30 let. Nyní přichází Kočky na plátna kin ve vizuálně velkolepé podívané plné úžasných melodií, skvělých tanečních čísel, barevných kostýmů a ve hvězdném hereckém obsazení.

Režie: Tom Hooper. Hrají: James Corden, Taylor Swift, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Idris Elba, Judi Dench, Rebel Wilson, Ray Winstone, Laurie Davidson, Jason Derulo, Francesca Hayward, Mette Towley, Daniela Norman.
Velká Británie / USA, 2019, 106 min., tit., premiéra.


Místo konání:Kinosál K3 Bohumín
Cena:130 Kč
Recenze:




Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 224

Zpět

    Městský úřad