Město Bohumín

18.2.
2018

Házenkářský potěr sbíral zkušenosti na ostravském turnaji

NOVÝ BOHUMÍN – Nejmenší a nejmladší házenkáři Bohumína sbírali zkušenosti na ostravském turnaji klubu Sokol Poruba. Házenkářská „miminka“ a jejich o něco starší kamarádi a kamarádky ukázali, že v miniházené umí předvést své.

V průběhu turnaje děti bojovaly v šesti zápasech ve skvělé sportovní atmosféře. Rodiče, kteří přijeli ve velkém počtu, vydatně fandili. „Odměnou jim bylo spousta gólů, které bohumínský tým vstřelil, ale hlavně radost v očích našich dětí. Na hrací plochu se dostaly všechny děti, a i když mnohdy to bylo proti zkušenějším celkům velmi těžké, vždy bojovaly do závěrečného hvizdu,“ říká šéftrenér bohumínské házené Jaroslav Kalous.

V kategorii miniházené nejde o výsledky, základními prvky jsou radost ze hry a úsměv dětí. Když je vidět, že děti hra baví a vrhají se do ní s nadšením, je to pro trenéry velká odměna a hlavně naplnění poslání. „Brzy nás čekají další turnaje a my věříme, že svou pílí a nadšením se naše děti budou v dětském házenkářském životě dál a dál zlepšovat,“ dodal Kalous.

(red)

foto: házená B98


Počet zhlédnutí: 1 621

Zpět

    Městský úřad