Město Bohumín

Kosmetické studio No1



Obsah:

Krása, elegance, zdraví i relaxace, to vše a ještě více je studio No1 na Komenského ulici v Novém Bohumíně. Jako jediné ve městě nabízí péči o pleť s pomocí světové novinky, přístroje BDR. Bezbolestně obnoví elasticitu pleti, aktivují její buňky a dodá svěží a mladiství vzhled s použitím kyseliny hyaluronové.

Krásu Vám zaručí i studiem používané přípravky značky Biologique Recherche, neobsahují konzervační látky a s pomocí přírody se tak budete cítit skvěle. Samozřejmostí služeb je komplexní nabídka líčení, stejně jako poradenství.

Vypadat skvěle je stejně důležité jako se tak cítit, od toho mají v No1 bohatou škálu masáží, od klasické přes medovou, thajskou, skořicovou až po masáž lávovými kameny.

„Masáž lávovými kameny je úžasná v tom, že to teplo, které ty lávové kameny akumulují způsobuje obrovské uvolnění pro tělo klienta zmožené stresem. Kamínky se neustále nahřívají na 60°C, vyměňují se a nanášejí se na tělo, kde se intenzivně provádí ta masáž zmožených partií.“

Pěstěné ruce a zdravé nohy jsou dnes samozřejmostí. Vyzkoušejte proto ve studiu manikůru a to klasickou i japonskou, která si zakládá na přírodní technice úpravy nehtů. Technika Pí-šajn podporuje prokrvení a jejich zdravý růst. Vaše ruce si zaslouží také parafínové zábaly a modeláž nehtů, i to je v nabídce. Chybět nesmí pedikůra. Tu zde provádějí klasicky mokrou metodou. V No1 rozumí celému Vašemu tělu, jeho řeči. Regenerační účinky má biotronová lampa, stejně jako elektro-akupunktůra mírnící bolest. Doslova balzámem je pak reflexní terapie.

„Důsledek reflexní terapie je vlastně zlepšení zdravotního stavu, protože masáží těch bodů na chodidlech se zlepšuje stav, těch určitých orgánů, které ty body vlastně zastupují, dá se tím spravit i páteř, krční páteř tzn. bolesti hlavy odstranit a tak podobně.“

Ochota, vstřícnost, pohodové prostředí i lidé, kteří vědí o čem mluví. Takové je studio No1, pro muže i ženy od pondělí do pátku, buďte jedničkou, buďte No1.


video ke stažení video ke stažení (wmv, 18 MB)

Videa / reportáže:


Kosmetické studio No1 (Firmy, služby, podnikání)   2:28

Krása, elegance, zdraví i relaxace, to vše a ještě více je studio No1 na ...


Počet zhlédnutí: 7 561

Zpět

    Městský úřad