Město Bohumín

česky PL

19.9.2017 - Anketa

Zdroj: Karvinsko
Ročník a číslo: 38
Strana: 2
Autor: hh, par

Dáváte si pozor na radary? A víte, kde jsou?
Marie Seberová, 21 let, Karviná: Neřídím moc často, a tak radary vidím jen jednou za čas. Když už ale kolem nějakého měřiče projíždím, tak vždycky zpomalím, i když nejedu nijak rychle. Mám k tomu respekt.

Roman Śniežek, 20 let, Karviná: Vzhledem k tomu, že jezdím autem rodičů, tak se snažím dodržovat předpisy neustále. Většinou se řídím tachometrem a údaj na radaru beru jako orientační. Pokud ale ukáže, že jedu rychle, zpomalím.

Renáta Konvalinková, 46 let, Petrovice u Karviné: Radarů si všímám a vím, že se stěhují z místa na místo. Byly třeba u kina Centrum nebo na cestě k pekárnám. Většinou před nimi ani brzdit nemusím, jezdím pomalu. Některé by ale ani deset radarů nezpomalilo.

Josef Skulina, 21 let, Karviná: Na radary si dávám pozor. Plus mínus vím, kde tady v okolí jsou – třeba u zimního stadionu, další směrem na Myslivnu a pak ještě v Loukách. Samozřejmě vždycky raději brzdím, když nějaký vidím.

Kristýna Javorská, 66 let, Karviná: Radary určitě vnímám, už jsem totiž za rychlost platila. Kde jsou v Karviné, to nevím. Ale v Dětmarovicích jsou tři. Tamsi rozhodně dávám pozor. Už tam nejezdím tak rychle.

Pavel Piperek, 48 let, Bohumín: Jsem z Bohumína, takže vím, kde jsou radary tím směrem. Nějaké jsou v Lutyni a taky v Dětmarovicích, v Karviné o žádném nevím. Jízdu jim každopádně přizpůsobuji.



    Městský úřad