Město Bohumín

česky PL

Co, gdzie, kiedy ... - Městské slavnosti


Městské slavnosti
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Městské slavnosti (Kultura)
So 17.6.2023, 14:00


so 17.6. / 14 hod. / Hobbypark / 100 Kč

HLAVNÍ STAGE: Vali Angel, Cross Orchestra, Elis Mraz, Jiří Koběrský, No Name

DĚTSKÁ STAGE: Klaun Pepíno Prcek (14-19 hod.).

MINI DĚTSKÉ KINO: Honičky králíčka Bugse

KNIHOVNICKÉ MĚSTEČKO: workshopy a soutěže.

Projekt vznikl za přispění Nadace ČEZ.

ATRAKCE: Tématické stanoviště k 100 letům knihovny, zábavná zóna pro děti - Tajuplný svět podivuhodných her, dětská stage 14-19 hod.

Dále pak trampolína, skákadla, vyjížďky na poníku, elektrická autíčka, kreativní workshop, hry pro děti, airbrush, malování na obličej, velká přenosová Led televize, mini letní kino, fotbálek Tipp-Kick. Hrací část pro nejmenší havířovské dětské skupiny Neposedné hračky.

Soutěž KNIHOCHODEC NADACE ČEZ: Připravena bude také soutěž o nejlepšího a nejstabilnějšího účastníka městských slavností, který s knihou na hlavě projde celou slalomovou dráhu. Budeme hledat nejlepšího KNIHOCHODCE NADACE ČEZ. „Jsme rádi, že se jako dobří sousedé můžeme na vašich městských slavnostech podílet. A ještě více nás těší přímé zapojení do oslav stého výročí knihovny. Pro nejlepšího Knihochodce Nadace ČEZ připravíme hezkou cenu,“ řekl za skupinu ČEZ mluvčí energetiků Vladislav Sobol.
.
PRODEJNÍ STÁNKY: Stánkaři nabízejících chutné pokrmy a grilované speciality, pivo, víno, nealko, cukrovou vatu, kávu, bramboráky, langoše, popcorn, kebab, nachos, hračky, zmrzlinu, trdelníky, suvenýry a řadu dalších produktů.

Program na hlavní stage:
14:30 Vali Angel
16:00 Cross Orchestra
17:30 Elis Mraz
19:00 Jiří Koběrský
21:00 No Name

NO NAME - je šestičlenná slovenská pop-rocková skupina založená 26. srpna 1996 v Košicích. Toho dne zároveň zvítězili v místní soutěži kapel zvané Košický zlatý poklad ´96. Zakládajícími členy byli Viliam Gutray a trojice bratrů Timkových – Igor, Roman a Ivan. Opravdový průlom přišel až v roce 2000 s albem Počkám si na zázrak a to především díky písním „Ty a Tvoja sestra“ a „Žily“. Následovaly úspěšné desky Oslávme si život, Slová do tmy a Čím to je. Leden 2008 byl ve znamení natáčení nové desky V rovnováhe, která se natáčela ve studiu Propast hudebníka Petra Jandy. V roce 2016 vydali No Name desku S láskou, která na hudebním webu iReport obdržela hodnocení čtyř hvězdiček z pěti.

JIŘÍ KOBĚRSKÝje majitelem nahrávacího studia j.k.records. Tady vznikají jeho hudební nápady a získávají konkrétní podobu. Skládá zde své písně, ale také produkuje nahrávky pro jiné interprety, televize a reklamní agentury, se kterými spolupracuje.

ELIS MRAZ vlastním jménem Eliška Mrázová, je česká zpěvačka a hudební skladatelka. V roce 2014 získala ocenění Objev roku v anketě Český slavík Mattoni. V tomtéž roce se dostala do semifinále soutěže Hlas Česko Slovenska. Své debutové album s názvem Shubidu vydala v roce 2013.

CROSS ORCHESTRA - hraje hity takových es, jakými jsou např. Joe Cocker, Tina Turner, Tom Jones, Cher, Stevie Wonder, Phil Collins, ale také naše legenda Věrka Špinarová a mnoho dalších. Kromě těchto hitů, které hrají vždy v originálních tóninách a aranžmá, vám představí i několik vlastních skladeb. Kapelu tvoří jedenáct převážně profesionálních hudebníků, kteří se postarají o to, abyste na jejich vystoupení jen tak nezapomněli.

VALI ANGEL - Získala 2. místo v Eurofinále soutěže (Concours de la chanson francofonne Ostrava) ve frankofonní písni (rok 2016). V témž roce zvítězila v polské pěvecké soutěži Olza music show, kde získala cenu poroty. Úspěšně reprezentovala Českou republiku na Mezinárodním dětském festivalu písně a tance v polském Konině. Ve svých dvanácti letech (rok 2017) vydala svůj první singl Bez limitů. Na videoklipu Bez Limitů se autorsky podílel frontman skupiny Ajdontker Martin Hronek (hudba i text). O rok později (2018) vydala druhou píseň s názvem Koupák. Téhož roku vydala další tentokrát pohádkově laděnou píseň s názvem Za zrcadlem, který se točil na zámku v Kuníně. V roce 2020 vyhrála celostátní soutěž Dívka roku, ve které ve volné disciplíně zpívala vlastní verzi italské písně Caruso od Lary Fabian. K této písni natočila na ostrově Bali videoklip. O rok dříve v Bohumíně vyhrála soutěž Miss Karkulka. V roce 2021 se účastnila 7 řady soutěže Česko Slovenská Superstar a umístila se v semifinále. Se soutěží se však rozloučila vydáním svého nového songu nazvaného První pusa. Jejím autorem je Petr Harazin, frontman havířovské skupiny Nebe. Na jaře roku 2022 se stala ambasadorkou Nadace Špuntíci. Domluví se anglickým jazykem a učí se německy, francouzsky a italsky. Hraje na klavír a jako modelka se objevila v několika kampaních. Je vicemistryní České republiky v latinsko-amerických tancích v kategorii tanečních formací.


Miejsce:Hobbypark
Cena:100 Kč




Mapa:


Liczba wejść : 1 892

Z powrotem

    Městský úřad