Město Bohumín

česky PL

Co, gdzie, kiedy ... - Food festival - soutěž o nejlepší bramborový placek


Food festival - soutěž o nejlepší bramborový placek
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Food festival - soutěž o nejlepší bramborový placek (Kultura)
So 22.7.2023, 15:00


so 22.7. / 15 hod. / Hasičárna Skřečoň / vstup zdarma

SOUTĚŽ: soutěž o nejlepší bramborový placek, doprovodný program, aktivity pro děti a spousta zábavy, to vše na Food festivalu na téma "Bramborový placek".

Podmínky k účasti na soutěži:
Vlastní plynový vařič, náčiní, suroviny, těsto připravné předem, papírové tácky, ubrousky, příchod v 13,30 hod., prodej placek min. od 15 do 20 hod., max. cena jednoho placku je 30 Kč/kus na suroviny, platný průkaz pro práci s potravinami. Prodejní stánky zapůjčíme zdarma. Maximální počet soutěžních týmů je 11.

Bližší informace a přihlášku do soutěže obdržíte v K3 Bohumín – tel: 731 130 717

Přihlášky zasílejte do 1. 7. 2023 na k3@k3bohumin.cz

Program:
15:00 začátek soutěže, spuštění atrakcí pro děti
16:00 kapela FIELD (Bohumín)
17:00 vystoupení kouzelníka DENISE VICHERKA
18:00 kapela FIELD (Bohumín)
19:00 vyhodnocení soutěže
19:45 kapela KAMELOT
22:00 konec akce

KAMELOT - všechno začalo v Brně v roce 1982. Roman Horký a Radek "Bůček" Michal – dva nadšenci, kteří založili kapelu a rozhodli se dobýt svět. Život byl o kytarách, písničkách a hlavně o energii a radosti. Tak vznikla skupina Kamelot. Počáteční tvorba kapely zařadila Kamelot do škatulky "Folk a country", kde je hudební skupina zařazena dodnes. Autorem všech textů a skladatelem hudby je zpěvák a leader skupiny Roman Horký, který je v současné době jediný člen původního Kamelotu. Roman Horký neupřednostňuje žádný hudební styl. Dává svým písničkám takový kabát, jaký cítí, že jim patří. Jednou modernější, jednou tradičnější. Sjednocuje je jejich společný duch. Mnohé z více než tří set skladeb Romana Horkého připomínají deníkové záznamy nálad a pocitů písničkářovy duše. Když procházíme jeho alba, jako bychom měli na dlani jeden lidský život. V jeho záznamech štěstí nebo smutku cítíme odraz toho, čím žijeme my sami.

KOUZELNÍK DENIS VICHEREK - 15 letý mladý kouzelník svými kouzly divákům vytváří nezapomenutelné zážitky. Magie ho zajímala už v první třídě, kdy se učil číst a psát. Pouští se do věcí, které nikdo nedokáže vysvětlit. Tajemství úspěchu není v tom, co děláš, ale jak to děláš a tím se snaží řídit. V květnu 2022 na Mistrovství České republiky v Uherském Hradišti, již v dospělé kategorii, obdržel 1. místo v mikromagii a zvláštní cenu poroty za objev roku.


Miejsce:Hasičárna Skřečoň
Cena:zdarma




Mapa:


Liczba wejść : 1 798

Z powrotem

    Městský úřad