Město Bohumín

English EN

18.2.
2022

Videoreportáže Chceme domů

Page 3 / 3
Chceme domů (20) - psí útulek - show video3.5.2014

Chceme domů (20) - psí útulek

Květen je ve městě spojen s očkováním psů proti vzteklině. V tomto měsíci mohou chovatelé se svými zvířaty zavítat do veterinárních ordinací a uplatnit vakcinaci za zvýhodněných podmínek. Pokud psa nemáte, třeba si vyberete právě teď. Rubrika Chceme domů slaví malé jubileum, protože tento díl je dvacátým v pořadí.

Chceme domů (19) - psí útulek - show video5.4.2014

Chceme domů (19) - psí útulek

S přechodem na letní čas došlo ke změně provozní doby městského psího útulku. Podrobnosti nabídne dnešní rubrika Chceme domů. Ze všeho nejdříve ale ukážeme 4 opuštěné psy, kteří čekají na nový domov. Mimochodem, za převzetí zvířete z útulku zaplatíte 100 korun, ale další dva roky jste osvobozeni od poplatku za psa.

Chceme domů (17) - psí útulek - show video15.2.2014

Chceme domů (17) - psí útulek

Tři psi, jedna fenka a jeden příběh s dobrým koncem. Takový obsah připravila pro 17. díl rubriky Chceme domů dobrovolnice Radka Matonogová. Ještě než se do městského útulku v Šunychlu vypravíme, připomeňme, že veškeré aktuální informace Radka a její přátelé denně aktualizují na facebookovém profilu psího azylu.

Chceme domů (16) - psí útulek - show video11.1.2014

Chceme domů (16) - psí útulek

Čtyřnozí přátelé mají za sebou jedno z nejhorších období v roce. Každý dobrý chovatel potvrdí, že silvestrovské rachejtle, petardy a dělbuchy psi velmi špatně snášejí. Ostatně, pohled do městského útulku v prvních lednových dnech tomu dal za pravdu. Podrobnosti v pořadí 16. dílu rubriky Chceme domů.

Chceme domů (14) - psí útulek - show video26.10.2013

Chceme domů (14) - psí útulek

Dobrovolníci si dají v pondělí 28. října sraz v útulku pro psy. V areálu bývalých kasáren v Šunychlu se pustí do drobných oprav a nátěru kotců a oplocení. Každá ruka přijde vhod. Máte-li čas a chuť, sraz je dopoledne v 10 hodin. A možná si rovnou vyberete i psa, inspiraci nabízí dnešní Chceme domů a Radka Matonogová.

Chceme domů (13) - psí útulek - show video12.10.2013

Chceme domů (13) - psí útulek

O tom, kde končí volně pobíhající psi, jsme vám říkali minule. Dnes se zajdeme do útulku v Šunychlu osobně podívat. Ostatně, činíme tak pravidelně. Po měsíci je tu další díl rubriky nazvané Chceme domů. Skončí veskrze smutné příběhy šťastně? Díky vám možná ano. Dívejte se a vybírejte.

Chceme domů - psí útulek (11) - show video10.8.2013

Chceme domů - psí útulek (11)

Je už hodně starý, nemocný a loučí se s tímto světem. Díky ženě z Jesenicka dožije nikoli v útulku, ale v domácím prostředí. I příběh psa, kterému pracovně říkají Dědeček, vybrala Radka Matonogová do dalšího vydání rubriky Chceme domů. A také přidává tip na hromadné venčení a prosbu o pomoc při brigádě v útulku.

Chceme domů (10) - psí útulek - show video13.7.2013

Chceme domů (10) - psí útulek

Při výběru domácího mazlíčka dobře rozvažujte, berte v potaz všechna pro i proti. Pak se totiž stává, že třeba takový pes se časem stane v domácnosti nežádoucím, končí na ulici a následně v útulku. Třeba jako tříletý Dante, kterého vám Radka Matonogová představí hned v úvodu. 10. dílem pokračuje rubrika Chceme domů.

Chceme domů (8) - psí útulek - show video4.5.2013

Chceme domů (8) - psí útulek

Každou neděli od půl třetí do půl šesté odpoledne můžete přilepšit opuštěným psům v útulku v Šunychlu. Díky vám a veřejnému venčení poznají svět i z jiného úhlu než jen ze svého azylového kotce. Při naší májové návštěvě jsme zde narazili také na malé štěně. Nejen o něm v dalším, v pořadí osmém dílu rubriky Chceme domů.

Chceme domů (7) - psí útulek - show video6.4.2013

Chceme domů (7) - psí útulek

Po měsíci se znovu vydáváme za zvířaty. Minule jsme byli mezi kočkami a dnes proto vyrazíme do psího útulku v Šunychlu. Na nové pány tam čeká přes 20 nalezenců. Od dubna, až se počasí umoudří, je sem mohou chodit dobrovolníci znovu venčit, a to každou neděli od půl třetí do půl šesté odpoledne při dodržení nově přijatých pravidel. Najdete je na webu města.

Chceme domů (5) - psí útulek - show video9.2.2013

Chceme domů (5) - psí útulek

V útulku v Šunychlu mají nouzi o nové majitele psích nalezenců. V lednu se našel pouze jeden člověk, který si některého z nich vzal do péče. Teď je zde 18 zvířat a jejich osudy neveselé. Před pár dny například někdo přivázal psa u domu v Pudlově a nechal ho v mrazu napospas osudu. 5. dílem pokračuje rubrika Chceme domů.

Chceme domů - psí útulek (4. díl) - show video12.1.2013

Chceme domů - psí útulek (4. díl)

Pokud čtyřnohý miláček uteče, může se vzdálit mnoho kilometrů od domova. Třeba v prosinci v Bohumíně strážníci odchytili psa a fenu haski, kteří se zatoulali až z polského Jastrzebie. Majitelé je našli díky facebooku a psí dvojice se brzy vrátila domů. Tohle splněné přání by rádi i další nalezenci. Je tu rubrika Chceme domů.

Chceme domů (2) – psí útulek - show video10.11.2012

Chceme domů (2) – psí útulek

Totálně plno hlásí psí útulek v Šunychlu, a to ještě nejsou Vánoce. Nalezenci nutně potřebují nový domov a možná, že některý z nich vám padne do oka právě teď. Po měsíci se vracíme díky dobrovolníkům k tamním kotcům, abychom jejich obyvatele představili. Dobře se dívejte, vybírejte, případně pište vzkazy na facebook.

Psi vzkazují: Chceme domů - show video13.10.2012

Psi vzkazují: Chceme domů

Zveme vás do útulku pro opuštěné a zatoulané psy. V Bohumíně funguje 16 let a prošly jím stovky čtyřnohých kamarádů. Těch, kteří hledají nový domov je pořád hodně. Možná, že některý vám padne do oka díky naší nové rubrice nazvané „Chceme domů“. Každý měsíc dobrovolníci z oboru představí nové němé tváře.

Page: 1 2 3 
Number of records found: 86

Back

    Městský úřad