Město Bohumín

English EN

What, when, where ... - ROCK NA PERONĚ


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

ROCK NA PERONĚ (Koncerty, hudba)
So 21.5.2022, 17:00


Večer plný svěžího a kytarově mistrovského blues-rocku chystá pro Bohumíňáky místní kulturní spolek Město Bohů. Akce se bude konat v prostorách bohumínského letního kina dne 21. 5. od 17:00 hodin. Rock na peroně, jak byl tento žánrový hudební projekt organizátory nazván, přinese svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelnou podívanou v podobě dvou zahraničních interpretů – Geralda Clarka a Lewise Creavena.

  • Gerald Clark, energický bluesový zpěvák a kytarista, původem z Kapského města, patří již léta k předním představitelům jihoafrické hudební scény.
    Clark svými silnými rytmy nadchne fanoušky tradičního blues, ale také rockery, folkaře nebo jazzmany. https://youtu.be/magie1uGA6M
  • Lewis Creaven, rodák z jihoanglického Bristolu je živel, jenž dokáže svým nespoutaným hudebním projevem ovládnout každé sebevětší nebo sebemenší podium. V Bohumíně předvede svou originální tvorbu, ale také slavné písně od Jimiho Hendrixe nebo Led Zeppelin.
    https://youtu.be/r0aXUCfmP4c
  • Petr Ritzka alias Džetro je kytarista, zpěvák a propagátor akustické bluesové muziky, který má na svém kontě stovky koncertů v České Republice a Polsku.
    https://youtu.be/KkLq0hOAEj4

Vstupenky (cena 100 - 150 Kč) jsou v prodeji online ale také fyzicky v Hair Train Gallery nebo v Kavárně na náměstí. Online: https://www.goforboom.com/cs/events/rock-na-perone

Facebook událost: https://fb.me/e/1zL0JyIqZ


Venue place:Letní kino Amfiteátr
Promoter:Město Bohů, z. s.
Information:Radek Petruška

Web:http://mestobohu.cz
E-mail:bohumesto@gmail.com
Telefon:605 386 588

 

Mapa:


  Print Print
Viewed : 1 427

Back

    Městský úřad