Město Bohumín

English EN

What, when, where ... - Papírová krajka


Papírová krajka
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Papírová krajka (Kurzy, workshopy, kreativita)
So 28.1.2023, 8:30


So 28. 1. / 8. 30 hod. / teen zóna / 250 Kč/lekce / 850 Kč/4 lekce


Cena
: 250 Kč / jedna sobota....nebo AKCE 850 Kč /4 soboty
Úroveň:
začátečníci i pokročilí

Obsah výuky: Papírová krajka je fantastická kreativní technika, která vyžaduje především trpělivost. Lektorka „ZULIKA“ naučí na kurzu její základy. Vytvoříte si přání k různým příležitostem. V ceně kurzu je zahrnut potřebný materiál.

Přihlásit se můžete v knihovně buď osobně nebo telefonicky na čísle 596 092 550 či e-mailem na knihovna-teen@k3bohumin.cz. Kurzovné je nutno uhradit nejpozději v den vybraného kurzu.

 

Zveme všechny dívky, ženy starší 15 let na kreativní kurz – Základy techniky papírové krajky. Pomoci různých pomůcek – gelového pera,  nůžek, vypichovátek, vytlačování, Pergamano mřížek,  stříhání atd. vytvoříme přáníčka k různým příležitostem - kulatinám, svatbě, pro děti. Papírová krajka je fantastická kreativní technika, která vyžaduje především trpělivost.  Výborně se u ní relaxuje. O této technice je možné se dozvědět více např. v publikaci Anny Šmalcové- Kouzelné krajky z papíru  nebo také v knize Pergamano- Základy techniky papírové krajky od autorky Marthy Ospina. Mnoho nádherných výrobků je možné shlédnout také na internetových stránkách www.fler.cz, kde jak muži, tak také ženy různých věkových kategorií prodávají své výrobky z korálků, papíru, dřeva apod.


Venue place:Knihovna, teen zóna
Promoter:K3 Bohumín, p. o.
Information:Tereza Panašová
Price:250 Kč/lekce 850 Kč/4 lekce

Web:www.k3bohumin.cz
E-mail:knihovna-teen@k3bohumin.cz
Telefon:731 130 718


  Print Print
Viewed : 817

Back

    Městský úřad