Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - TV Marko a TIK Bohumín mediálními partnery Léto-kruhů


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

TV Marko a TIK Bohumín mediálními partnery Léto-kruhů (TIK - Televizní inf. kanál)
So 18.8.2007 - Pá 24.8.2007


V parku Petra Bezruče začne v sobotu 18. srpna další ročník multižánrového festivalu Léto-kruhy. Bohumínské videostudio TV Marko a společně s ním Televizní informační kanál Bohumín jsou jeho mediálními partnery. Studio a televize takto festival podporuje už posedmé.

Videostudio TV Marko a Televizní informační kanál Bohumín akci mediálně podporují od jejího samotného vzniku v roce 2001. Bohumínská televize každoročně nabízí svým divákům ve Zpravodajství reportáže z festivalu stejně jako pozvánky k jeho návštěvě. „Léto-kruhy jsou jedním z mála festivalů v našem regionu, který oslovuje široké spektrum různě smýšlejících lidí a snaží se je spojovat. Svým charakterem jde o netradiční akci, kterou rádi podporujeme. Léto-kruhy jsou originální pojetím, průběhem i lidmi, kteří je tvoří,“ říká k mediální podpoře festivalu Marek Spáčil z videostudia TV Marko, které je servisní organizací Televizního informačního kanálu Bohumín.

Letošním motivem největší multižánrové akce v Bohumíně je Loď bláznů. Festival se uskuteční v areálu parku Petra Bezruče v prostranství za letním kinem. Tady vyroste hlavní dominanta, kterou se stane Loď bláznů. Na scéně se rovněž objeví vodní labyrint, maják, pustý ostrov a nejrůznější makety ryb a mořských živočichů.

„Každý z nás je tak trochu blázen, chcete-li snílek. Rozhodli jsme se, že na letošních Léto-kruzích uspořádáme takové malé setkání všech bláznů, kteří umí tvořit, zpívat, tancovat, oslavovat a bavit se. Chceme se společně zamyslet nad životem na jedné lodi a nad světem, jaký by měl být. V parku si postavíme léto-kružní loď, na které společně poplují děti z tvůrčích dílniček, účinkující, organizátoři i samotní návštěvníci festivalu,“ říká o letošním motivu Léto-kruhů předsedkyně pořádajícího občanského sdružení Maryška Kamila Smigová a s tím, že podrobnější informace lidé najdou na internetových stránkách www.maryska.cz/letokruhy2007. Festival začíná v sobotu 18. srpna v 19 hodin a skončí další sobotu 24. srpna dopoledne.

Redakce zpravodajství
Televizní informační kanál Bohumín

Web:http://www.tik.tvmarko.cz
E-mail:tik@mubo.cz
Telefon:596 092 140


Počet zhlédnutí: 1 078

Zpět

    Městský úřad