Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Jsem na Bohumíňáky pyšný, říká starosta města v novoročním projevu


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Jsem na Bohumíňáky pyšný, říká starosta města v novoročním projevu (TIK - Televizní inf. kanál)
So 4.1.2014 - Pá 10.1.2014


Vše nejlepší do nového roku popřeje v prvních lednových dnech občanům Bohumína starosta města Petr Vícha. Stane se prostřednictvím televizní obrazovky. Novoroční projev zařadí Televizní informační kanál Bohumín do svého pořadu Zpravodajství od soboty 4. ledna 2014. Stanice projev odvysílá v síti kabelových operátorů i na 59. kanálu v pásmu DVB-T pozemních vysílačů.

Hned na pěti místech jsme v roce 2013 pokračovali v projektech regenerace okolí našich domů a v úpravách dvorů a veřejných prostranství,“ bilancuje v první polovině projevu končící rok 2013 starosta Bohumína Petr Vícha. V druhé části se věnuje nadcházejícím dvanácti měsícům. Město v roce 2014 například chystá regeneraci veřejného prostranství v Nerudově ulici v okolí pošty a Centra mladé rodiny Bobeš.

„Přestože okolní svět není vždy růžový, společně se snažíme, aby byl krásnější, bezpečnější, a aby zkrátka stálo za to v Bohumíně žít. Dokud je co zlepšovat, je třeba se o to snažit. A naši občané, ale i občanská družení a další organizace, jsou mnohdy úžasní, dokáží se spojit. Jsme na vás zkrátka pyšní,“ dodává v projevu Petr Vícha.

Novoroční projev starosty Bohumína vysílá Televizní informační kanál v prvních dnech nového letopočtu pravidelně od svého vzniku v roce 1999. Projev je součástí pořadu Zpravodajství, který bohumínská televize vysílá v síti kabelových operátorů RIO Media, PODA a nově také JaryNET každou sudou hodinu s premiérou vždy v sobotu.

Pořad mohou sledovat také diváci, kteří nemají kabelovou televizi. Se Zpravodajstvím vstupuje TIK Bohumín do vysílání stanice LTV Plus (vysílač Klimkovice, 59. kanál DVB-T), kde je premiéra rovněž v sobotu. Zprávy z Bohumína zde začínají vždy od 4, 10, 16 a 22 hodin. Pořad Zpravodajství diváci najdou také ve videoarchivu televize na adrese www.mesto-bohumin.cz/videoarchiv.

Redakce zpravodajství
Televizní informační kanál Bohumín


Pořadatel:Televizní informační kanál Bohumín

Web:www.tik.tvmarko.cz
E-mail:tik@mubo.cz
Telefon:553 810 105, 553 810 106

  

Počet zhlédnutí: 1 267

Zpět

    Městský úřad