Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Ptejte se starosty a místostarostů v přímém TV přenosu


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Ptejte se starosty a místostarostů v přímém TV přenosu (TIK - Televizní inf. kanál)
Út 3.10.2017, 17 hodin


Starosta Bohumína Petr Vícha a místostarostové Lumír Macura a Igor Bruzl odpovídají na vaše otázky rovnou v přímém televizním přenosu. Sledujte vysílání televizního informačního kanálu v úterý 3. října od 17 hodin v síti kabelových operátorů a na internetu.

Bohumín investuje ročně do oprav městského bytového fondu desítky milionů korun. Letos zatepluje další fasády nevěžových panelových domů – jenže některé firmy nestíhají, zvládnou všechno dokončit do zimy?

Velké projekty se ovšem netýkají jen bydlení – do pěti let má Na Panském vzniknout nový lesopark. Bude pokračováním známého hobbyparku nebo zcela jiným typem?

Nejen o tom v pořadu Ptejte se aneb televizní setkání s občany. Posílejte dotazy e-mailem na tik@mubo.cz a SMSkou na číslo 777 810 305 už nyní, nebo v době vysílání zavoláním do studia na tel. 553 810 105. Pořad můžete sledovat v kabelové TV a také na internetu na webu www.tvmarko.cz.

Reprízy pořadu Televizní informační kanál Bohumín odvysílá v síti kabelové televize v pátek 6. a v pondělí 9. října od 18 hodin.


Místo konání:síť operátorů JaryNet, Rio Media a Poda, internet
Pořadatel:Televizní informační kanál Bohumín

Web:www.tik.tvmarko.cz
E-mail:tik@mubo.cz
Telefon:553 810 105, 553 810 106

 

Počet zhlédnutí: 1 258

Zpět

    Městský úřad