Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Upíří večer, Interwiev s upírem


Upíří večer, Interwiev s upírem
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Upíří večer, Interwiev s upírem (Kultura)
St 15.1.2020, 19:00


Středa 15.1. v 19 hod., kinosál K3 Bohumín, vstupné 120 Kč.

Kinovečer: Upíři nejsou jen z pohádek pro dospělé, ale skutečně existují. Během recesistického večera se představí skutečný upír.

Zveme vás na nevšední divadelně filmový večer, který zasvětíme upířím tajemstvím a příběhům. V první části večera se osobně setkáme s jedním z posledních upírů, kteří obývají tuto planetu. Máme přislíbeno, že se s námi náš host podělí o zážitky ze svého života i o mínění, jaké má o lidském druhu...

Ve druhé části večera společně shlédneme dnes už klasický upírský film Interwiev s upírem. Zajímavostí je, že ve světle našich současných kontaktů s výše zmiňovaným upírem není děj filmu fikcí, ale je natočen na základě skutečných pamětí sepsaných upírem Louisem...

V hlavních rolích filmu uvidíme Brada Pitta a Toma Cruise. Příběh jejich prazvláštního vztahu začal roku 1791 v New Orleansu, kdy věčný upír Lestat pomohl překročit citlivému a přitažlivému mladíkovi Louisovi práh lidského utrpení. Louis v tu chvíli ale ani zdaleka netušil, že věčný život v nikdy nekončící noci je mnohem větším prokletím, než jakákoliv lidská bolest.

Bez zajímavosti jistě není, že každý divák, který k nám na představení dorazí obdrží společně se vstupenkou také přirozenou ochranu proti upírům, čenek, který je nutno mít zavěšen na krku. O přestávce pak dále 2 dcl červeného vína i drobné občerstení obsahující česnek. Tato opatření jsou nezbytná kvůli bezpečnosti diváků, protože setkání s upíry vždy přináší jistá rizika. Těšíme se na setkání s vámi.


Místo konání:Kinosál K3 Bohumín
Cena:120 Kč
Recenze:




Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 447

Zpět

    Městský úřad