Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Co jsme komu všichni udělali (FKS)


Co jsme komu všichni udělali (FKS)




Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Co jsme komu všichni udělali (FKS) (Kino)
St 12.10.2022, 9:00



Filmový klub seniorů

Pokud patříte mezi fanoušky jedné z nejúspěšnějších sérií o multi kulturní rodině žijící ve Francii, nesmíte si nechat další pokračování ujít! Po úspěšných komediích Co jsme komu udělali? a Co jsme komu zase udělali? přichází třetí Co jsme komu všichni udělali?. Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. Co je potká v dalším příběhu? Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života a při této příležitosti se jejich dcery rozhodnou uspořádat v rodinném domě v Chinonu velké překvapení a pozvat tam na pár dní rodiče každého ze zeťů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ pobyt slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější nečekané události.
Jestli máte rádi inteligentí a přitom trefný humor, doporučujeme podívat se na předchozí filmy doma u televize a pak se přijít znovu kolektivně pobavit do kina.
Režie: Philippe de Chauveron. Hrají: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun, Frédéric Chau, Noom Diawara, Frédérique Bel, Émilie Caen.

Francie, 2022, 98 min., dab., repríza.

Po dobu představení platí hygienická opatření dle nařízení vlády. Podrobné informace naleznete zde:

https://covid.gov.cz/situace/kultura/kina


Formát:český dabing
Žánr:komedie
Přístupnost:přístupný od 12 let
Místo konání:kino
Cena:60 Kč
Recenze:




Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 348

Zpět

    Městský úřad