Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Dopravní odpoledne


Dopravní odpoledne
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Dopravní odpoledne (Kultura)
So 2.9.2023, 14:00


so 2.9. / 14 - 18 hod. / Hobbypark / zdarma

DOPRAVNÍ ODPOLEDNE: Na hlavním podiu vystoupí od 14 do 18 hod. KLAUN FAMILY se svou show a provede nás celým odpolednem se spoustou interaktivních soutěží a her, hudby, tance, tvoření balonkových zvířátek, bublin a bublinek.

Součástí akce bude stánek BESIP (kolo štěstí se znalostmi pravidel silničního provozu s drobnou reflexní odměnou, brýle simulující vliv alkoholu na reakce)  a SENIOR BEZ NEHOD.

KLAUN FAMILY se zaměřují na interaktivní klaunování se zapojením a zaujetím širokého spektra diváků. Profesionální vedení a bohaté klaunské, improvizátorské i pedagogické zkušenosti zaručují zábavu přizpůsobenou každému publiku na míru.

BESIP - bezpečnost silničního provozu - je oddělení Ministerstva dopravy ČR koordinující činnosti v oblasti bezpečnosti na pozemních komunikacích a působení na lidského činitele. Svou činnost zaměřuje na celostátní kampaně, dopravní výchovu a rozšiřování informací o osvědčených postupech.

SENIOR BEZ NEHOD - je unikátní dlouhodobý projekt zaměřený na bezpečnost seniorů v dopravě v České republice. Svým rozsahem a komplexností se jedná o celosvětově unikátní projekt.


Místo konání:Hobbypark
Cena:zdarma


Mapa:


Počet zhlédnutí: 893

Zpět

    Městský úřad