Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Novoroční proslov starosty Bohumína od 7. ledna v televizi


Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Novoroční proslov starosty Bohumína od 7. ledna v televizi (TIK - Televizní inf. kanál)
So 7.1.2023 - Pá 13.1.2023


Starosta Bohumína Petr Vícha pozdraví obyvatele města v novém roce prostřednictvím televizní obrazovky, internetu a sociálních sítí. Novoroční proslov uvede Televizní informační kanál Bohumín (TIK) ve vysílání od soboty 7. ledna 2023 v bloku zpravodajství. V psané verzi ho následně otisknou městské noviny. 

Rád bych vám popřál v roce 2023 pevné zdraví, spokojený život podle vašich představ a přání. Nám všem přeji, aby válka v Evropě skončila a s ní i zbytečné umírání a utrpení, také zdražování a vše negativní, co přinesla. Zkrátka, aby se vrátil život zase do klidnějších vod, byť i tehdy jsme měli jistě spoustu problémů, které se ale dnes zdají mnohem méně důležitými,“ uvedl v proslovu starosta Bohumína Petr Vícha. „My se musíme věnovat běžnému životu města, který se nesmí zastavit ani v době válečného konfliktu,“ dodal. 

Mezi tématy roku 2023 starosta Bohumína zmiňuje například chystanou dentální kliniku, dokončení 52 nových bytů a 39 parcel pro výstavbu rodinných domů, ceny energií, projekty v oblasti zeleně, rekreace, dopravy i škol, pokračování výstavby kanalizace, pokračující boj za obchvat Skřečoně, odpady, vandalismus i nepořádek. 

Novoroční proslov je součástí pořadu Bohumínské zprávy, který bohumínská televize vysílá v síti kabelových operátorů Nej.cz (RIO Media), PODA a Nordic Telecom, každou sudou hodinu s premiérou vždy v sobotu. Pořad mohou sledovat také diváci, kteří nemají kabelovou televizi. Se zprávami a dalšími pořady vstupuje TIK Bohumín do vysílání stanice LTV Plus (DVB-T2, kanál 45), kde je premiéra rovněž v sobotu. Zprávy z Bohumína zde začínají vždy od 4, 10, 16 a 22 hodin. V rozšířeném bloku pak od 1:30, 7:30, 13:30, 19:30 hodin. 

Pořad Bohumínské zprávy diváci najdou také ve videoarchivu televize na adrese www.bohumin.cz/videoarchiv (od 7. ledna) a na facebooku na profilu TIK Bohumín.


Pořadatel:Televizní informační kanál Bohumín

Web:www.tik.tvmarko.cz
E-mail:tik@mubo.cz
Telefon:553 810 105, 553 810 106

 

Počet zhlédnutí: 380

Zpět

    Městský úřad