Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Městské slavnosti


Městské slavnosti




Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Městské slavnosti (Koncerty, hudba)
So 15.6.2024, 14:00


so 15.6. / 14 hod. / Hobbypark / 100 Kč, děti do 15 let v doprovodu dospělé osoby zdarma

HLAVNÍ STAGE: Nedivoč, Pokáč, Olga Lounová, Ivan Mládek, David Deyl.
DRUHÁ STAGE: (14-19 hod.) divadelní soubor DIVOŠI Lucie Semančíkové

ATRAKCE: Fotbalové šipky a hod sekerou, airbrush, malování na obličej, workshopy, skákací hrady. Projížďky na koníku, skákací hrad, trampolíny, projížďky na eletrických autíčkách, stolní fotbálek. Dále pak veslařský koutek - Veslujeme za rekordem. Led TV přenos.

PRODEJNÍ STÁNKY: Stánkaři nabízející chutné pokrmy a grilované speciality, pivo, víno, nealko, cukrovou vatu, kávu, bramboráky, langoše, popcorn, kebab, nachos, hračky, zmrzlinu, trdelníky, suvenýry a řadu dalších produktů.

Program
14:30 David Deyl
16:00 Ivan Mládek
17:30 Olga Lounová
19:00 Nedivoč
20:30 Pokáč

David Deyl je skladatel a zpěvák s mimořádnou barvou hlasu a sugestivním podáním svých vlastních písní se silnou melodickou linkou.

Ivan Mládek - do dnešního dne napsal více než šest set písniček, z nichž některé v českých zemích zlidověly (Dáša Nováková, Jožin z bažin, Prachovské skály, Jez, Linda a další), natočil 13 LP, 35 CD, vyšlo mu 13 humoristických knížek a 14 posterů jeho „antiperspektiv­ních“ olejů. A se svým Banjo Bandem odehrál tisíce představení v České a Slovenské republice, v Polsku, Německu, Švýcarsku, Belgii, Rakousku, Spojených Státech a Ruské federaci.

Olga Lounová - je populární česká zpěvačka, skladatelka, herečka, závodnice rally. Po zdárném ukončení studia na Pedagogické fakultě v Liberci získala absolutorium na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze. V současné době se Olga věnuje hlavně vystupování s kapelou a herectví v českých muzikálech a televizních seriálech.

Nedivoč - jsme ostravská multi-žánrová kapela. Hrajeme a skládáme pro radost vaší z nás a naší z vás. Říká se, že příběh prodává produkt, naše příběhy jsou v našich písničkách, takže se tady žádnou "obchodní omáčkou" prodávat nechceme.

Pokáč - český zpěvák, kytarista, skladatel a textař. Stříbrný slavík roku 2021.


Místo konání:Hobbypark
Cena:100 Kč, děti do 15 let v doprovodu dospělé osoby zdarma




Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 990

Zpět

    Městský úřad