Město Bohumín

14.9.
2016

Třiď a bav se

  • Chceš zažít dobrodružství a pobavit se?
  • Chceš se podívat na nevšední a zajímavá místa?
  • Chceš vyhrát originální a cool ceny?

 

Přidej se k naší geocachingové hře Třiď a bav se, která probíhá od 16. 9. do 29. 10. 2016. Na sto veřejně přístupných míst v Bohumíně a jeho bezprostředním okolí jsme ukryli schránky s barevnými tričky s logem soutěže Páruj se – separuj.

Každý pátek ve 23:59 budeme zveřejňovat hádanky s nápovědami, kde máš poklad hledat.

Sleduj nás na webu a facebooku!

Je jen na Tobě, kolik schránek se Ti podaří ulovit. Ve velkém finále, které proběhne 29. října v Hobbyparku, můžeš vyhrát notebook, tablet nebo chytrý telefon!

Finanční partner soutěže Eko-kom.

 


Dokumenty




Související články

Poslední vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady! 21.10.2016

Poslední vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady!

Zveřejňujeme posledních 15 šifer, které vás dovedou na místa, kam jsme schovali plechovky s originálními zelenými tričky. Pokud schránku objevíte, nezapomeňte se nám co nejdříve ozvat na tridabavse@mubo.cz, ať můžeme dát vědět dalším soutěžícím. A nezapomeňte, že velké finále je už příští sobotu!!!
Pátá vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady! 15.10.2016

Pátá vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady!

Zveřejňujeme dalších 17 šifer, které vás dovedou na místa, kam jsme schovali plechovky s originálními modrými tričky. Pokud schránku objevíte, nezapomeňte se nám co nejdříve ozvat na tridabavse@mubo.cz. Tentokrát si prohlédněte i fotku, bude se vám to hodit.
Čtvrtá vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady! 7.10.2016

Čtvrtá vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady!

Zveřejňujeme dalších 17 šifer, které vás dovedou na místa, kam jsme schovali plechovky s originálními žlutými tričky. Tentokrát se nese ve znamení míst a objektů, které byly kdysi slavné, ale nyní už nestojí nebo nefungují.
Třetí vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady! 4.10.2016

Třetí vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady!

Zveřejňujeme dalších 17 šifer, které vás dovedou na místa, kam jsme schovali plechovky s originálními tričky, tentokrát v zelené barvě. Přejeme hodně štěstí při hledání!
Druhá vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady! 23.9.2016

Druhá vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady!

Zveřejňujeme dalších 17 šifer, které vás dovedou na místa, kam jsme schovali plechovky s originálními tričky. Pokud některou z nich objevíte, nezapomeňte se nám ozvat na tridabavse@mubo.cz. Současně přidáváme bližší nápovědy k nalezení dvou zbývajících schránek z minulého týdne.
První vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady! 16.9.2016

První vlna hádanek soutěže Třiď a bav se je tady!

Zveřejňujeme prvních 17 šifer, které vás dovedou na místa, kam jsme schovali plechovky s originálními tričky. Pokud některou z nich objevíte, nezapomeňte se nám ozvat. Více se dozvíte v sekci Volný čas, Hry a zábava, Třiď a bav se.
Schránky už jsou v úkrytu, startuje megasoutěž Třiď a bav se 16.9.2016

Schránky už jsou v úkrytu, startuje megasoutěž Třiď a bav se

Sedmnáct míst v Bohumíně se dnes stalo úkrytem malých stříbrných schránek s originálním tričkem. Ve městě startuje ekologická soutěž Třiď a bav se, v níž mohou lidé vyhrát tablet, notebook nebo chytrý telefon. Minutu před půlnocí zveřejníme nápovědy, které mají soutěžící dovést do cíle.
V Bohumíně v půlce září startuje hra Třiď a bav se 12.9.2016

V Bohumíně v půlce září startuje hra Třiď a bav se

Už v půlce září odstartuje velká zábavná rodinná soutěž ve stylu geocachingu s ekologickou tématikou. Jmenuje se »Třiď a bav se«. Zavede Bohumíňáky na sto známých i méně známých míst. Na každém z nich bude ukrytá speciální schránka a v ní stylové tričko s logem soutěže Páruj se, separuj.
Počet zhlédnutí: 4 967

Zpět

    Městský úřad