Město Bohumín

27.1.
2012

Vítězka Miss Bohumína 2012 pojede do Říma, přihlaste se!

BOHUMÍN - Hledání nejkrásnější slečny a ženy pokračuje, zájemkyně o účast by neměly otálet. Čas pro podání přihlášky rychle ubíhá. O titul Miss Bohumína 2012 se mohou ucházet dívky, které budou mít v dubnu 15 let a ještě neměly 23 let. Dívky se mohou přihlásit i po internetu. Výzva platí jak pro zájemkyně z Bohumína, tak spádového Rychvaldu, Dolní Lutyně, Věřňovic i dalších obcí a měst v okolí.

První adeptky na titul Miss Bohumína se už přihlásily,“ potvrdila vedoucí oddělení kultury K3 Bohumín Radana Vozňáková. Lákadlem pro soutěžící je bezesporu hlavní cena pro vítězku. Miss Bohumína 2012 se stejně jako královny krásy předcházejících dvou ročníků podívá do ciziny, tentokrát na jih Evropy. „Letošní hlavní cenou je poznávací zájezd do Říma, takzvaně „od A do Z“, pro dvě osoby,“ láká Radana Vozňáková.

Na dívky v soutěži čeká dobrodružství, spolupráce s vizážistkami, kadeřnicemi i choreografy. Obě vítězky z minulých let se shodují, že to pro ně byla zajímavá zkušenost. Podmínkou účasti v soutěži kromě věku je, aby dívka byla svobodná, bezdětná. Dívky se mohou přihlásit osobně v kině K3 anebo využít e-mailu a napsat na kultura@k3bohumin.cz. Přihlášky jsou k dispozici i na obou středních školách ve městě, na Gymnáziu Františka Živného i Střední škole Bohumín.

Finále soutěže proběhne v kinosále v sobotu 14. dubna 2012 od 18 hodin. Třetí ročník volby královny krásy pořádá městská agentura K3 Bohumín.

Lukáš Kania


Počet zhlédnutí: 3 118

Zpět

    Městský úřad