Město Bohumín

25.1.
2014

Dům dětí letos uspořádá rekordní počet táborů

BOHUMÍN - Přestože kraluje zima, bohumínský dům dětí a mládeže už teď přijímá přihlášky na jarní a letní tábory. U některých turnusů je zájem tak velký, že jsou už skoro plné. Fontána letos pořádá jen v době letních prázdnin hned 8, respektive 9 táborů.

V nabídce příměstských pobytů v roce 2014 jsou tři různá zaměření. Klasický, keramický a adrenalinový. Právě poslední z jmenovaných je novinkový. Na něm si děti mohou vyzkoušet splavit Odru, jízdu se psím spřežení nebo traverz přes řeku. Kapacita každého z příměstských táborů je 25 dětí.

Letní pobytové tábory na turistické základně v Návsí u Jablunkova jsou letos na téma "Z pohádky do pohádky" a "Záhada hlavolamu". „Na každý z nich pojede 45 až 60 dětí. Následovat bude i srpnový devátý, který je ovšem dělán na klíč pro děti zaměstnanců automobilky Hyundai, který připravujeme ve spolupráci s partnerem. Tento tábor bude na téma "Ostrov pokladů". No a v naší nabídce jsou také dva tábory v Beskydech,“ říká Ondřej Veselý, ředitel Domu dětí a mládeže Fontána Bohumín.

"V letošním roce je to opravdu rekordní počet a některé z táborů se už nyní blíží k úplnému naplnění, což je pro nás velmi dobrá zpráva", říká Jiří Trucla, který stráví valnou část letních prázdnin s dětmi právě na bohumínské turistické základně v Návsí u Jablunkova. "Těší nás samozřejmě také to, že jsme dostali důvěru a dobré reference na pořádání tábora právě pro děti zaměstnanců z Hyundai", dodává vedoucí tří letních táborů.

Veškeré informace k táborům najdete zde:

www.ddmbohumin.cz/cz/tabory/jarni-tabor/
www.ddmbohumin.cz/cz/tabory/letni-tabory/
www.ddmbohumin.cz/cz/tabory/primestske-tabory/

Lukáš Kania


Počet zhlédnutí: 2 654

Zpět

    Městský úřad