Město Bohumín

11.5.
2014

Část Slezské ulice bude pro dopravu uzavřená

STARÝ BOHUMÍN - Další výkopové práce na příjezdové cestě k náměstí ve Starém Bohumíně. Po 12. květnu spustí Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava rekonstrukci kanalizace ve Slezské ulici. Asi 250 metrů dlouhý úsek k náměstí bude pro dopravu uzavřený.

Nejprve oprava vodovodu, teď rekonstrukce kanalizace. Obnova potrubí pro odpadní vody souvisí s plánovanou rekonstrukcí starobohumínského náměstí, vodaři chtějí opravy provést v předstihu. Výkopové práce jsou naplánované zhruba na 3 měsíce a budou probíhat ve dvou etapách.

Slezskou ulici bude nutné v oblasti u starobohumínského náměstí kvůli výkopům pro dopravu uzavřít. Půjde o úsek od Národního domu k domovu důchodců, respektive k ulici Malá. Pro veškerou dopravu bude ulice uzavřena, výjimkou budou autobusy, jejichž trasa zůstane zachována,“ říká Petr Sobek z odboru dopravy bohumínské radnice.

Příjezd k starému mostu do Polska bude možný jen po obchvatu a k náměstí pouze menšími uličkami. „Kdo může, měl by se místu se svým vozem dočasně raději vyhnout,“ doporučuje Petr Sobek.

Lukáš Kania



Související články

„Myší díra“ v Bohumíně se na rok uzavře, vznikne z ní úrovňový přejezd 9.5.2014

„Myší díra“ v Bohumíně se na rok uzavře, vznikne z ní úrovňový přejezd

Na téměř rok se už v pondělí 12. května v Bohumíně uzavře pro veškerou dopravu „myší díra“ v Drátovenské ulici. Proběhne totiž její rekonstrukce. Z dosavadního podjezdu vznikne úrovňový přejezd s železničními závorami.
Opravy kanalizace ve Slezské ulici nekončí 27.4.2014

Opravy kanalizace ve Slezské ulici nekončí

Velmi by mne zajímalo, kdy budou dokončeny stavební práce na ulici Slezská ve Starém Bohumíně a vozovka uvedena do sjízdného stavu. Také by mne zajímaly důvody, proč je ulice rozkopaná už několik měsíců a provozuschopný je jen pravý jízdní pruh...
Opravy ve Slezské ulici připomínají Kocourkov, město ale nic nestály 31.1.2014

Opravy ve Slezské ulici připomínají Kocourkov, město ale nic nestály

Můžete mi, prosím, vysvětlit smysl postupu oprav na Slezské ulici ve Starém Bohumíně koncem minulého roku a teď? Můžete nám, prosím, sdělit, kolik stála oprava koncem roku 2013 a kolik bude stát teď? Kdo a z jakých zdrojů to platí?
Počet zhlédnutí: 2 195

Zpět

    Městský úřad