Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Železná neděle s Poetikou


Železná neděle s Poetikou
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Železná neděle s Poetikou (Kultura)
Ne 3.12.2017, 15:30


Neděle 3.12. v 15:30 hod., Nám. T. G. Masaryka, vstupné 0 Kč.

Jarmark: První adventní neděle společně se skupinou Poetika, která vystoupí  od 17 hod. V programu od 15:30 hod. vystoupí i skupina La Nanita.

 

Poetika: Je hudební skupina z Vysočiny, tvoří novou vlnu čekého pop rapu. Skládá se ze tří hudebníků : Eduard Rovenský (Packet), Dan Hrdlička (Dan Aerah) a Ondřej Brejška.

La Nanita: Hudební skupina z Opavy a Ostravy s více než 10tiletými hudebními zkušenostmi. Kapela je založena především na dívčím složení, ovšem repertoár máme jak z půlky ženský, tak mužský. Náš playlist samozřejmě obsahuje i rockové kapely jako je AC/DC, Judas Priest, Europe nebo z českých například skupina Turbo či Kabát. Z ostatních žánrů je to kupříkladu Elvis Presley, Karel Gott, skupina Lucie, zpěvačka Kristina, Helena Vondráčková nebo Verona. Mezeru nemáme ani v písních lidového tónu nebo jiných společenských tanců, či v písních moderních, kde mezi nejoblíbenější patří David Guetta, Amy Winehouse nebo AVICII. Náš repertoár skýtá přes 1000 skladeb a každý si mezi nimi najde ty své.


Místo konání:Nám. T. G. Masaryka
Cena:0 Kč




Mapa:


Počet zhlédnutí: 3 985

Zpět

    Městský úřad