Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Městské slavnosti


Městské slavnosti
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Městské slavnosti (Kultura)
So 18.6.2022, 14:00


so 18.6. / 14 hod. / Hobbypark / 100 Kč, děti do 15 let zdarma v doprovodu dospělé osoby

Tentokrát na hlavním pódiu vystoupí: Tereza Mašková, Oceán, Michaela Nosková, Ready Kirken, Kateřina Marie Tichá a Barbora Poláková.

AKCE: Na hlavním podiu vystoupí:

14.00 hod. Tereza Mašková
15.30 hod. Oceán
17.00 hod. Michaela Nosková
18.30 hod. Ready Kirken
20.00 hod. Kateřina Marie Tichá
21.30 hod. Barbora Poláková

Historický kolotoč, ruské kolo, trampolíny, skákadla, vyjížďky na ponících a v kočáře tažené koňmi, elektrická autíčka, zábavná zóna pro děti - Tajuplný svět podivuhodných her, dětská animátorka se zábavným programem, kreativní workshop, fotokoutek, hry pro děti, airbrush, malování na obličej, velká přenosová Led televize.

Stánkaři nabízejících chutné rozličné pokrmy a grilované speciality, pivo a to i z malých pivovarů, víno, nealko, cukrovou vatu, kávu, popcorn, kebab, nachos, hračky, zmrzlinu, trdelníky, suvenýry a řadu dalších produktů.

Tereza Mašková Tereza Anna Mašková je česká zpěvačka a vítězka páté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Porotu i diváky zaujala nejen rozsahem svého hlasu, ale také svými růžovými vlasy.

Oceánje česká hudební skupina, působící v letech 1985–1993. Jejími členy byli Petr Muk (zpěv), Petr Kučera (klávesy), Jan Vozáry (bicí) a Dušan Vozáry (od roku 1987, klávesy), Zdeněk Pavelec (1985 – 1987, kytara).V prosinci 1989 vystupoval Oceán jako předkapela Erasure na turné po Velké Británii. Od roku 1992 vytvořili Petr Muk, Petr Kučera a textař skupiny Petr Hons nový projekt Shalom, který pokračoval i po rozpadu skupiny Oceán.V roce 2011 skupina obnovila svoji činnost. Zesnulého Petra Muka nahradila zpěvačka Jitka Charvátová. Koncem roku 2014 skupinu opustil Dušan Vozáry. Místo něho se plnohodnotným členem stal kytarista Petr Hons, dlouhodobý textař skupiny.

Michaela NoskováMichaela Nosková, je známá česká sólová a muzikálová zpěvačka a finalistka pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar.

Ready Kirkenje česká hudební skupina, založená roku 1996. Její současní členové jsou Michal Mráz (Kytara, zpěv), Jiří Dračínský (baskytara), Mika Ronos (bicí) a zakládající člen Zdeněk Ceral (kytara). Kapela však v minulosti prošla značnými personálními změnami, členy kapely byli např. Michal Hrůza, Adam Jánošík, Roman Pleskot, Bronislav Bičan nebo Petr Lichtenberg[1]. Název skupiny je odvozen od pseudonymu zpěváka skupiny Hells Devils, resp. Komety „Reddy Kirkena“ – Miloše Vokurky.

Kateřina Marie Ticháje česká popová písničkářka a zpěvačka. V roce 2013 byla nominována na cenu Český slavík jako objev roku.

Barbora Polákováje česká herečka a zpěvačka. V listopadu roku 2015 vydala své první, eponymní, album, kterému v srpnu vyšel první singl Nafrněná s klipem, který natočila Tereza Kopáčová.[6] Za tento singl získala Bára Poláková na výročních Cenách Anděl 2015 cenu za Skladbu roku a zároveň jí Akademie české populární hudby ocenila jako Objev roku. Eponymní album obsahuje i její první známý song Kráva. V roce 2015 poodkryla veřejnosti rodinnou historii v televizním populárně genealogickém pořadu Tajemství rodu. Díky profesionálním genealogům mimo jiné poznala své vzdálené příbuzné a dozvěděla se více o svém původu.


Místo konání:Hobbypark Bohumín
Cena:100 Kč, děti do 15 let v doprovodu dospělé osoby zdarma




Mapa:


Počet zhlédnutí: 4 481

Zpět

    Městský úřad